Make the World Great Again Festival 2018


Make the World Great Again Festival 2018

Op 26 mei organiseren CollAction & De Ceuvel voor de tweede keer het Make The World Great Again Festival! Vorig jaar was het festival binnen twee weken uitverkocht en hebben we met meer dan duizend mensen deelgenomen aan vele acties voor positieve veranderingen. Dit jaar wordt Make The World Great Again nóg greater: meer acties, meer muziek, meer sprekers en meer collectieve impact!

Positieve actie door middel van crowdacting:
Op het festival zetten we door middel van crowdacts onze goede voornemens om in positieve actie: overstappen van bank of energieleverancier, leren je afval nieuwe bestemmingen te geven, je inschrijven voor vrijwilligerswerk, impactvol werk vinden, meedoen aan een afval-strooptocht, een buurtinitiatief starten voor gedeelde zonnepanelen, je in de nieuwste sustainable fashion kleden. Daarnaast nodigen we je uit om zelf een eigen crowdact op te starten.

De Transformatietunnel
De steiger van de Ceuvel toveren we voor een dag om tot ’transformatietunnel’. In de verschillende boten word je verleid om mee te doen aan positieve acties. Als je van de steiger komt, heb je je gecommitteerd aan een hele reeks crowdacts en ben je getransformeerd. Naast alle activiteiten op de boten, draaien we op het plein plaatjes en spelen er muzikanten en bands.

Sessies & workshops
In het programmaboekje vind je alle informatie over de workshops. De workshops zijn ingedeeld in de verschillende thema’s uit je dagelijkse leven, zoals: voedsel, energie, carrière, en innerlijke wereld. Ze worden gegeven doorpartners, sociale ondernemingen en NGO’s met een mooie missie. Daarnaast organiseren we activiteiten zoals de afvalstrooptocht, kun je in gesprek met inspirerende sprekers, of gewoon een borrel drinken in het zonnetje!

 

FB evenement: https://www.facebook.com/events/444238776014004/
Tickets te koop via: https://events.ticketsforgood.co.uk/events/725-make-the-world-great-again-festival-2018


————————–————————–——-

Wie zijn wij?

Make The World Great Again wordt georganiseerd samen door CollAction & De Ceuvel.

Over CollAction
CollAction is het eerste crowdactingplaform ter wereld. Wij helpen on- en offline bij het starten van en deelnemen aan crowdacting campagnes. Een crowdacting campagne probeert een collectief probleem op te lossen door voorwaardelijk commitment te vragen. Bijvoorbeeld “Ik beloof om naar een duurzame bank te switchen / een maand geen vlees te eten / een zomer lang geen vliegreis te maken, als een X aantal mensen dat ook doen.”
www.collaction.org

26 May 2018

€ 12,50

De Ceuvel

starts: 12:00

ends: 23:00