Rondleiding over De Ceuvel


Rondleiding over De Ceuvel

Ben je geïnteresseerd in het verhaal achter de Ceuvel?

Op de laatste zondag van de maand organiseren wij een rondleiding die voor iedereen toegankelijk is, gegeven door een van de Ceuvelaars. Wil je onze plek beter leren kennen, meer leren over het ontstaan en de achtergrond van de Ceuvel en de verschillende duurzaamheidstechnieken, kom dan naar deze rondleiding! Achteraf is er ruimte voor vragen en een praatje.

Praktische informatie:
Kosten voor deelname zijn € 10,- (inclusief boekingskosten en een drankje bij het Café) en de rondleiding duurt ongeveer een uur. Het is mogelijk af te rekenen bij de gids of een ticket online te kopen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/touroktober18

De opbrengsten van de tour steken we in het nog verder verduurzamen van onze creatieve broedplaats. Tijdens en na de rondleiding is er uiteraard de gelegenheid voor vragen en een nagesprek. We hebben plek voor maximaal 20 deelnemers per rondleiding. Het terrein van de Ceuvel is niet erg toegankelijk voor mensen in een rolstoel, maar het is ook niet geheel onmogelijk, waar een wil is, is een weg. De rondleiding vindt buiten plaats, ook als het weer niet mooi is, dus neem zelf regenkleding mee. Als het weer echt heel slecht is doen we een presentatie binnen.

28 October 2018

€ 10,-

De Ceuvel

starts: 16:00

ends: 17:00