WORKSHOP NATUURLIJKE KAARSEN MAKEN


WORKSHOP NATUURLIJKE KAARSEN MAKEN

Ontdek de kunst van het natuurlijke kaarsen maken met Marisa, de oprichtster van Primal Essence. Ontdek de geheimen van het kaarsen maken in onze beginnersworkshop, waar je jezelf onderdompelt in de wereld van natuurlijk vakmanschap. Omarm de ervaring met 100% natuurlijke sojawas, verrijkt met geuren van natuurlijke geuroliën. Kies tussen de rustieke charme van een houten lont of de klassieke eenvoud van een katoenen lont.

BOEK HIER JE TICKET

Inbegrepen materialen:
100% natuurlijke sojawas: Een duurzame en milieuvriendelijke keuze.
Natuurlijke geuren: Ontdek betoverende geuren zoals komkommer-munt, zwarte vanille-orchidee, olijf-citroen en cederhout.
Houten lont en/of katoenen lont of beide: kies beide voor gezellige huiselijke perfectie. Tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, gebruiken we gerecyclede potten als kaarsenhouders.

 

Hoogtepunten van de workshop:
Begeleiding door Marisa van Primal Essence: Profiteer van de expertise van een doorgewinterde ambachtsman.
Interactief leren: Duik in de basis van het mengen van geuroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor het maken van kaarsen.
Stap voor stap proces: Maak je eigen geurende meesterwerk met praktische begeleiding.

 

Persoonlijke ervaring:
We beginnen met het verkennen van geuren en ontdekken welke mix perfect is voor jou. Giet je natuurlijke kaars op soja en kies uit een houten of katoenen lont. Neem beide kaarsen mee naar huis om je collectie uit te breiden.

 

Verzorging na de workshop:
Je kaars heeft een ongestoorde omgeving nodig en moet een nacht rusten. Haal je prachtig gemaakte creatie de volgende dag op.

 

Kosten workshop:
Het workshopgeld dekt alle materialen en is inclusief je afgewerkte kaars met de optie van een houten lont, katoenen lont of beide!

 

12 May 2024

€55,-

Metabolic Lab - De Ceuvel

starts: 11:00

ends: 13:00