News


Opening Ceuvel Gallery

Posted on

Op donderdag 17 september worden de deuren van de nieuwe Ceuvel Gallery geopend door wethouder Touria Meliani, met een expositie van Marnix Postma. Tijdens de opening vertellen de initiatiefnemers vertellen hun verhaal en kunnen bezoekers voor het eerst binnenkijken bij de nieuwe expositieruimte op De Ceuvel.

De Ceuvel Gallery streeft ernaar om een plek te zijn waar lokale initiatieven die positieve veranderingen in de maatschappij ondersteunen gehuisvest kunnen worden. Het is een plek vol inspiratie gesitueerd in een oude Groninger Bolaak woonboot op circulaire broedplaats De Ceuvel in Amsterdam Noord.

DE OPENING
Kom donderdag 17 september tussen 17.00 en 20.00 uur langs voor de feestelijke opening of bezoek ons op 18, 19 en 20 september tijdens het Amsterdam Glow weekend. Tijdens het Amsterdam Glow weekend is de Ceuvel Gallery geopend tussen 10.00 en 20.00 uur.

STUDIO VALKENIER
De Ceuvel Gallery wordt gerund door architectenbureau Studio Valkenier. Zes jaar geleden maakte dit bureau de eerste schets voor het circulaire Café de Ceuvel, inmiddels een begrip in Amsterdam en ver daar buiten. Studio Valkenier wil graag betrokken zijn bij ontwikkelingen in de stad omdat goede ontwerpen niet alleen positieve ruimtelijke- maar ook sociale impact hebben. Vanuit de Ceuvel Gallery zullen nieuwe plannen ontworpen en gedeeld worden.