News


Ondanks werkzaamheden toch bereikbaar

Posted on

Helaas zijn we een stuk moeilijker te bereiken vanwege grote wegwerkzaamheden in de buurt. We zijn momenteel met de gemeente in gesprek hoe we het onze gasten makkelijker kunnen maken, en ondertussen hebben we dit kaartje gemaakt om je te helpen.

Kom je van de pont en ben je op de fiets? Neem de blauwe route: ga links bij Mosplein naar Distelweg, en dan na 750 m rechts bij de brug na Bouwcentrum Floris, en dan weer rechts na de eerste bouwplaats. Je komt bij de Ceuvel aan met een minimum aan opgebroken wegen.

Ben je op de voet, kom je uit de richting van het Noorderpark, of ben je een koppig persoon? Neem de groene route: Ga langs het nieuwe winkelcentrum op Mosplein, langs de Genco en voorbij de Koptische kerk, en ga links op de Ribbesstraat. Ga rechts op de Papaverweg en ga het kleine ventweggetje in. Hier is een oversteek naar de stoep aan de andere kant van de weg en je kan op die manier bij de Ceuvel komen.

Parkeren: Als je met de auto bent kan je nog steeds parkeren in de Kropaarstraat en daaromheen. Je kan de Papaverweg in vanaf de Ridderspoorweg.

 bereikbaarheid ceuvel