Kundalini yoga door Djezzebelle


Kundalini yoga door Djezzebelle

Kundalini Yoga is de ‘Yoga van het bewustzijn’. In een les van anderhalf uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. Uitgebalanceerde technieken stellen je in staat om zeer snel verandering te brengen op fysiek en mentaal niveau. Kundalini Yoga opent, ruimt op en verruimt je bewustzijn zodat je beter de uitdagingen van het dagelijks leven aan kunt gaan.

“Alles wat ik doe doe ik vol passie en overgave. Van jongs af aan, nog voordat ik er zelf bewust van was, had ik een enorme drive om mensen in hun eigen kracht te zetten zodat ze hun eigen licht weer kunnen laten branden. Ik daag mezelf constant uit om next level te gaan en zie nauwelijks risico’s. Wat mij succes brengt maar ook af en toe laat vallen. ‘Dat is het mooie van de weg” zeg ik altijd. Ruimdenkend, optimistisch, vrolijk en geniet van een mooie bloem die ik tegen kom” – Djezzebelle.

Kijk op https://kundaliniyogamsterdam.com/lessen/ voor het volledige lessenoverzicht en leer over de voordelige strippenkaart-tarieven.

Waar? de Workship op de Ceuvel

Wanneer? elke vrijdag van  9.30  tot 11.00 

Wat kost het? 15 euro voor een losse les. 

07 June 2019

15,-

De Ceuvel

starts: 09:30

ends: 11:00