Events


DE CEUVEL LOCK-DOWN AGENDA

De Ceuvel is een cultureel centrum gericht op duurzaamheid, kunst, creativiteit, recycling en transformatie. Ook tijdens de lockdown is er nog genoeg te doen op dit terrein aan het water! 


#01 CEUVEL PICK-UP MARKT 

DONDERDAG // VRIJDAG // ZATERDAG // ZONDAG

Gedurende de semi-lockdown kun je het lekkers van Cafe de Ceuvel en hun duurzame producenten ophalen bij De Ceuvel Pick-Up Markt. Dus kom iedere donderdag en vrijdag, van 16:00 – 20:00 uur, en zaterdag en zondag van 12:00 – 20:00 naar de Ceuvel Pick-Up Markt. De producten zullen wekelijks enigszins wisselen zodat je iedere keer weer nieuwe dingen kunt ontdekken in het uitgebreide scala aan duurzame producten van onze leveranciers.

KLIK HIER VOOR MEER INFO.


#02 OVERNACHTEN EN DINEREN IN ASILE FLOTTANT
DONDERDAG // VRIJDAG // ZATERDAG // ZONDAG

Hotel Asile Flottant en Café de Ceuvel bundelen hun krachten en bieden nu een unieke kans aan: Een overnachting op een oud schip, met een driegangendiner van Cafe de Ceuvel. 

KLIK HIER VOOR MEER INFO.


#03 EXPOSITIE KADIR VAN LOHUIZEN
VRIJDAG // ZATERDAG // ZONDAG

Niemand minder dan Kadir van Lohuizen heeft aangeboden om zijn expositie ‘After Us The Deluge’ op De Ceuvel tentoon te stellen, om ons in deze ietwat donkere tijden een hart onder de riem te steken. Kadir is een internationaal fenomeen in niet alleen Nederland, maar ook Engeland, Parijs en Amerika. Ook heeft hij in 2016 de Zilveren Camera gewonnen, drie prijzen bij World Press Photo binnengesleept en in 2007 de Visa d’Or. Kortom, best een bijzondere kerel met ongekend mooi werk op zijn naam.

KLIK HIER VOOR MEER INFO.


# 04 BUURDERIJ DE CEUVEL
DINSDAG // ZATERDAG

Iedere dinsdagavond en zaterdagmiddag organiseren wij een bijeenkomst waar de Buren van De Ceuvel direct hun boodschappen kunnen doen bij de Boeren uit de omgeving. Via het platform boerenenburen.nl bestellen de Buren hun groentes, fruit, brood, zuivel en andere producten direct bij de Boer. De Boeren weten op deze manier precies wat ze mee moeten nemen. Sommige producten zijn op deze manier zelfs dagvers! De Boeren komen zelf hun waren naar de Ceuvel brengen en daardoor zorgen we ook voor direct contact tussen Boeren & Buren. 

BESTEL HIER JOUW BOODSCHAPPEN.

 

February