The Nature Connection – Anke Wijnja


Sorry, this entry is only available in Dutch.

Hoe maak jij/je bedrijf het verschil?
Ik neem mensen in mijn werk mee naar buiten. Of het nu Mindfulness is, of outdoor coaching, of door middel van workshops. Ik laat ze weer in beweging komen, zodat ook van alles van binnen in beweging komt. Ik zet hun zintuigen open, geef ze een ander perspectief en meer besef van het moment. De natuur is daarbij mijn bondgenoot, als stimulerende & inspirerende omgeving en als spiegel van wat leven is. Daarvoor hoef je niet ver weg – de natuur is dichterbij dan je denkt.

Waar kunnen mensen je voor bellen? 
Voor ondersteuning bij het vinden van je eigen kracht. Voor het beleven van het moment. En voor ervaringen in de natuur, zoals Bushcraft in de Vinexwijk.

Waarom voel je je thuis op De Ceuvel? 
De Ceuvel staat voor mij voor op een andere manier durven kijken naar hoe we omgaan met de wereld. Naar de relatie tussen ons en anderen, ons en de omgeving. Hoe we dat eventueel anders kunnen doen dan het altijd werd gedaan. Dat inspireert mij en mijn deelnemers in hun zoektocht naar hun eigen kracht en handelen.

Je favoriete plek op De Ceuvel
Dat is voor mij toch echt de natuur op en rond De Ceuvel… Ik kan zo genieten van alle dieren, vooral alle verschillende vogels, die in de loop der jaren hier op De Ceuvel terecht zijn gekomen. En dan de zon op het riet, de wind door de wilgen… Love it!

Contact:
Anke Wijnja
anke@bureaufonkel.nl
www.bureaufonkel.nl
06-21546663