Icarus Blender #1: Drugs


Icarus Blender #1: Drugs

Sorry, this entry is only available in Dutch.

Er werden nooit eerder op zo’n grote schaal drugs gebruikt als recreatiemiddel. Ligt daar en diepere reden achter? Proberen we te ontkomen aan de druk om succesvol te zijn door ons van het alledaagse leven te isoleren en een andere realiteit op te zoeken? Of zoeken we juist samen met anderen dat gevoel van succes en geluk kortstondig op?

Deze Icarus Blender avond nodigen we weer 4 experts uit verschillende hoeken uit die hun visie op het thema depressie met ons gaan delen.

————————–————————–————————–————

Icarus trapt haar eerste Blender avond af na de zomer! Icarus is een initiatief van Vitamine Z, een stichting die als antidepressivum inspeelt op de prestatiemaatschappij waarvan burn-outs en depressies het gevolg zijn. Door middel van allerlei gave culturele activiteiten worden de thema’s die actueel zijn voor jonge mensen besproken. 

Tijdens de Blender avonden stippen we levensthema’s zoals middelmatigheid, drugs en dood op een bijzondere wijze aan. Dit doen we door ze vanuit verschillende perspectieven te benaderen met filosofie, kunst, cultuur en wetenschap. De Blender Avond is dus het imperfecte avondje uit, om onder het genot van een biertje, je eens te buigen over de psychosociale uitdagingen van deze tijd.

Het Blender Avond Recept

Ingrediënten:
1 kwetsbaar onderwerp
4 verschillende perspectieven
1 eetlepel verrassing
een snufje confrontatie
Mix alles op 1 avond gedurende 3 uur

WAAR?
De Ceuvel

KOSTEN
€10,-

14 September 2017

€ 10,-

Metabolic Lab

starts: 20:00

ends: 23:00