Kuuroord Ceuvel


Kuuroord Ceuvel

Sorry, this entry is only available in Dutch.

Tijdens 24 uur Noord organiseert De Ceuvel voor de 3e keer Kuuroord Ceuvel met workshops en sessies over gezondheid, welzijn en ontspanning. Op 29 oktober gaat de klok achteruit en is er in heel Amsterdam Noord van alles te doen.


In het kader van de idealen van broedplaats de Ceuvel en 24 uur Noord kun je allerlei sessies en workshops volgen die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling, je welzijn en ontspanning. Café de Ceuvel is een van de beste vegetarische restaurants van de stad Amsterdam, waar de hele dag en avond heerlijk gezond gegeten en gedronken kan worden.

Op vrijdagavond beginnen we al met een systemische rituele avond met een groep van max 20 o.l.v. Susanne Hazen, uit Amsterdam Noord. Inschrijven wordt aangeraden.

Op de zaterdag vanaf 11:00 uur zijn er in de Workship groepsessies. We trappen af met Kundalini Yoga, gevolgd door Chakra dans. Midden op de dag is er een bijzondere workshop van Sifra Nooter over het Vergeten Weten. Aan het eind van de middag is er een klankschalen sessie met cacao drinken van wereldreiziger Michalis Maroulakis.
Gedurende de dag kun je korte individuele sessies volgen in verschillende boten. Van lomi lomi massage, touch of matrix, klankschalen sessies en iriscopie. Ook hebben we een bijzondere saunaboot op het water liggen. Er zijn gratis lezingen over Boliviaanse rituelen, behandelen van burnout, het vrouwelijk weten en gezond slapen.

Aan het einde van de dag verandert de Workship in een muziek podium en duurt De Ceuvel Unplugged tot middernacht. En omdat de klok achteruit gaan, hebben we een uur extra in het Cafe!

Er is een voorverkoop van 12,50 waar je 5 muntjes voor terug krijgt om op de dag zelf te besteden aan sessies.

Voorverkoop kaarten via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/admin/event_info/kuuroord

Systemische Opstelling op Vrijdagavond: https://shop.ikbenaanwezig.nl/admin/event_info/najaar-reinigingsritueel

Unplugged edition: https://shop.ikbenaanwezig.nl/admin/event_info/de-ceuvel-unplugged-kuuroord-edition

29 October 2016

Differs per workshop / healing session

De Ceuvel

starts: 12:00

ends: 19:00