MEDITATIE BASICS // PROEFLES MINDFULNESS


MEDITATIE BASICS // PROEFLES MINDFULNESS

Sorry, this entry is only available in Dutch.

Zit jij ook in een soort rollercoaster nu er weer van alles te doen is? Niet zo gek, er is nogal wat gebeurd het afgelopen jaar. Fijn om dan af en toe even pauze te kunnen nemen. Om te zien wat echt belangrijk is. Om te zorgen dat je jezelf niet voorbij loopt.

Daar kunnen meditatie & mindfulness je bij helpen. Misschien denk je dat dat niets voor je is. Dat het te ‘zweverig’ is en zo. Voor mij is dat niet zo. Het geeft je juist heel praktische manieren om gezond met een druk leven om te gaan. Maar ik kan dat wel vertellen, beter is om dat zelf mee te maken. Wil je het eens uitproberen?

Kom dan naar deze proefavond. Dan kan je uitproberen of het iets voor je is.  Daarnaast krijg je een aantal eenvoudige mindfulness- en meditatieoefeningen, die je daarna direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Bevalt het? Dan kan je altijd nog besluiten om voor de 8-weekse training te gaan.

PRAKTISCH
15,- pp (let op: je krijgt een refund bij inschrijving Mindfulness Training)
Voor meer info zie: https://ankewijnja.nl/mindfulness-training/
Aanmelden kan door te mailen naar info@ankewijnja.nl.

OVER ANKE WIJNJA
Anke is Ceuvelaar van het eerste uur. Ze houdt van de natuur en draagt op De Ceuvel zorg voor het Zuiverend Park. Mindfulness maakt al lang deel uit van haar leven en sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel geworden. Als gecertificeerd trainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het speels, licht en met humor.

3 November 2021

15,-

Workship

starts: 19:30

ends: 21:30