News


KONING CEUVEL | DE LINE-UP

Posted on

Sorry, this entry is only available in Dutch.TICKETS ONLINE! Koning Ceuvel 2024, misschien wel de laatste Koning Ceuvel zoals je ‘m kent. Dus pakken we extra groots uit op Koningsnacht! Meer acts, meer dansjes, meer mensen & nog meer liefde.
Onze stadse oase staat in vuur en vlam met de scheepshelling als dansvloer en verschillende artiesten die los gaan op de veranda van ons paviljoen aan het water. Een avond vol live muziek tussen het groen aan het water en een nacht vol spannende DJ’s.

TICKETS:

LINE UP:


ALLUS DE BAND

Drie keer raden wat Allus de band uit Groet speelt… jaaa in één keer goed: van allus en nog wat! Van pop tot hardrock, en alles daartussen in. En met ook nog de gezelligste Nederlandse teksten is één ding gegarandeerd: er gaat gedanst worden. Of je nou wil of niet.

CAVOLO NERODe Utrechtse band Cavolo Nero is een psychedelische groove band, ontstaan uit liefde voor funk, disco en afrobeat. Neem je losse heupen mee en dans op exotische vibes met moderne invloeden en psychedelica, falsetto hooks en scheurende synthesizer solo’s. Cavalo Nero speelde al eerder op Noorderslag, DTRH, Zwarte Cross en ITGWO.

AJUMA

De Utrechtse DJ Eva Maassen heet niet voor niets Ajuma. Met haar neus voor pittige en aanstekende muziekstijlen van over de hele wereld weet zij de dansvloer flink op te spicen. Denk aan: betoverende Arabische en Afrikaanse ritmes in combinatie met disco en underground parels. Ajuma draaide al eerder op Lowlands, DTRH, ITGWO en BTS met dit jaar ook weer De Ceuvel op het gouden lijstje.

DJ ROKI & MAXI

Als dj roki en Maxí samen draaien weet je dat er gedanst gaat worden op rollende house en techno. Al jaren bundelen zij hun krachten achter de booth, op kleine festivals en clubs in de stad.

Uit z’n platentas of van z’n usb, voor dj roki draait het maar om één ding: samen grooven op de fijnste house. Verwacht rollende baslijnen, energieke kicks en een niet te temperen drang om te dansen.
 
De in Amsterdam geboren producer Maxí heeft jarenlang muziek uitgebracht onder verschillende pseudoniemen voordat hij zijn solo-project startte. Met een achtergrond in meer minimale stijlen, speelt Maxí een mix van hypnotische techno, gestripte house en snelle breaks. Met zijn recente en eerste release op VIAVIA heeft hij de scene kennis laten maken met zijn unieke geluid.
 
Verwacht twee verschillende stijlen die samen de dansvloer op zijn kop zetten. Bereid je voor een groove waardoor je wil blijven dansen.

RADIKAL RUPERT

Muzikant, allround muziekliefhebber en DJ Radikal Rupert heeft gespeeld in jazz-, funk- en reggaebands en heeft onlangs een album uitgebracht met het Amsterdam Funk Orchestra. Zijn passie voor muziek spreekt ook uit de grooves van zijn platen. Hij is resident DJ bij Noorderlicht Café, Volkshotel en BIMHUIS.

SHAGGY GREYS

Shaggy Greys combineren een energieke mix van folk-rock-reggae met een vleugje soul en veel groove. Hun reis begon 6 jaar geleden als het dynamische Shaggy Greys duo feat. Dean Medina (zang, gitaar) en Derek DeBono (percussie) — op daken, reusachtige bakfietsen, hotelgangen, grote en kleine podia, met name het legendarische Beats on a Boat podium waar ze duizenden gasten van over de hele wereld vermaakten tijdens honderden concerten door de jaren heen.

BRADU

Als drummer en reiziger slaat Bradu (Portugal/Nederland) op de drums zoals hij wordt geraakt door de diversiteit van de wereld. Zijn manier van muziek mixen creëert resonanties tussen culturen, het lichaam en de ziel. De ervaringen worden via het trommelvlies omgezet in geluiden die het spel worden. Bradu benadrukt de harmonie tussen zintuigen als house, afrobeat, hiphop, funk, jazz en techno als één organisch lichaam (muziek).

WYNNM

Wynnm weet universele emoties te raken met haar dromerige en verhalende muziek. Haar unieke stem en vingervlugge gitaar brengt folk ondertonen geïnspireerd uit haar thuis; Idaho. In combinatie met haar band, ambient en atmosferische invloeden creëert ze een intieme, unieke en Wild-West-achtige live luisterervaring. Haar debuut EP “Moonwalking” (2020) kreeg internationale radio en streaming aandacht en 2023 zal het begin markeren van een nieuw release seizoen van nieuwe golven van deze opkomende, vloeiende artiest.
 
MOGUIDO

Moguido is de band van de Amsterdamse rapper/gitarist/producer/zanger Guido Schotten. Met zijn unieke vaardigheid om te rappen terwijl hij gitaar speelt, is de liveshow een combinatie van rap, neo-soul, funk, jazz en folk.