The Tipping Point


Sorry, this entry is only available in Dutch.

Hoe maakt The Tipping Point het verschil?

Tom van de Beek: “Wij geven organisaties die blijvende positieve impact willen maken een duwtje in de rug, zodat ze de sprong in het diepe wagen: de sprong richting een duurzame samenleving. Ook starten we in ons eigen brewing lab in het oog springende projecten en impact-campagnes.”

Waar kunnen mensen jullie voor bellen?

“Wil je een bijdrage leveren aan systeemverandering of ben je al bezig met het bouwen aan de nieuwe wereld, maar je loopt tegen uitdagingen aan? Heb jij een goed idee, maar weet je niet hoe je het groter kan maken? We’re there for you! Inhoudelijk advies sowieso, maar ook op het gebied van communicatie en campagnes staan we ons mannetje/vrouwtje”

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel?

Wij voelen ons thuis in out of the box denken en doen. Het liefst in een natuurlijke en circulaire setting. Op De Ceuvel zijn we dus als een vis in het water.

Wat is je favoriete plek op de Ceuvel?
“De menukaart – 100% vega/bio/local – in Café de Ceuvel is elke keer weer een feestje!”

Contact:
Tom van de Beek
info@thetippingpoint.nu
www.thetippingpoint.nu
+31 6 39896124