Ceuvel Gallery

Boat 6B
image

New Way Zorg & Jouw identiteit

New Way Zorg: Wij geven begeleiding en dagbesteding aan mensen met psychosociale problemen. Voornamelijk aan mensen die Farsi spreken uit oorlogslanden komen en die een trauma hebben opgelopen, PTSS. Jouw Identiteit is nieuw en recentelijk is de website onlangs gelanceerd, maar nog niet volledig voltooid. Jouw Identiteit gunt iedereen een ontwikkeling in onbevangenheid waarin je jezelf in kan ontdekken. Labels, chronische aandoeningen en psychiatrische patiënten kunnen een aanslag geven op hun onbevangenheid en dat willen wij graag in perspectief plaatsen en daarvoor ook de kennis en vaardigheden voor aanbieden.

Hoe maak jij het verschil?
"New Way Zorg geeft begeleiding en dagbesteding aan mensen met een posttraumatische stress stoornis."

"Jouw Identiteit. Geeft (ook preventief) voorlichting en training op welke wijze je meer onbevangen in het leven kan staan met een chronische aandoening. Dit traject werkt aan jouw kennis, vaardigheden en daarmee vergroot je jouw bewustzijn, gevoel van eigenwaarden en biedt daardoor ook meer kansen en mogelijkheden om je leven naar eigen inzicht vorm te geven."

Waar kunnen mensen je voor bellen?
"Voor mensen met psychosociale problemen of voor mensen die meer uit hun leven willen halen ondanks / dankzij hun chronische aandoening. Op www.jouwidentiteit.org ontdek je waarom, hoe en wat we te bieden hebben, met verschillende manieren om contact op te nemen."

"Heb je een eigen verhaal? Wij verzamelen verhalen en goede verhalen plaatsen wij graag ook op onze website."

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel?
"Het ziet er niet alledaags uit. Weg van de gebaande paden en op zoek naar nieuwe paden. Dat is precies wat wij bij onze cliënten willen losmaken. Het is een heerlijke, creatieve broedplaats om nieuwe wegen te bewandelen."

"Daarnaast kan het misschien ook mogelijkheden bieden voor cliënten die een integratietraject in willen, zij kunnen op deze locatie werkzaamheden verrichten die De Ceuvel nog mooier, praktischer en wellicht ook nog creatievere kan maken."

Je favoriete plek op De Ceuvel?
“Vooralsnog onze eigen stek, die we nog aan het inrichten zijn. Voor de rest gaan we dit nog graag verder ontdekken.”

Contact:
www.newwayzorg.nl & www.jouwidentiteit.org
Shiva Karimi: shiva@newwayzorg.nl - 0615236112
Gerard van Dijk: gerard@newwayzorg.nl - 0641505499


image

DE CEUVEL GALLERY

In Ceuvel gallery, de woonark voor de ingang van de Ceuvel, delen kunstenaar Sonja Cabalt, collage maker Margo Weijer en architect Wouter Valkenier een expo ruimte en een werkplek. Om de twee maanden zijn er nieuwe tentoonstellingen. Er is werk te vinden van diverse kunstenaars en ontwerpers, zo veel mogelijk gemaakt met duurzame materialen en daarnaast kun je terecht voor creative gifts. 

In Ceuvel gallery, de woonark voor de ingang van de Ceuvel, delen kunstenaar Sonja Cabalt, collage maker Margo Weijer en architect Wouter Valkenier een expo ruimte en een werkplek. Om de twee maanden zijn er nieuwe tentoonstellingen. Er is werk te vinden van diverse kunstenaars en ontwerpers, zo veel mogelijk gemaakt met duurzame materialen en daarnaast kun je terecht voor creative gifts. 
 
Elke zaterdag en zondag staan de deuren open en ben je van harte welkom tussen 12.00-18.00 en op afspraak.
insta: @ceuvelgallery

image

Studio Valkenier

Studio Valkenier is een multidisciplinair ontwerpbureau dat zich breed inzet op het gebied van stedenbouw, architectuur, interieur- en meubelontwerp, bouw en conceptontwikkeling.

Voor Studio Valkenier zijn circulariteit, sociale impact, context-mapping, co-creatie, upcycling van materialen, demontabel en gif-vrij bouwen van toepassing, samen met spontaniteit en het omarmen van schoonheid in imperfecties.

Studio Valkenier is a multidisciplinary design firm practicing broadly in the sphere of urban design, architectural and interior design and concept development.

Expanding the lifespan of buildings and lower the ecological footprint are the foundation of our projects. Circularity, social impact, context-mapping, co-creation, upcycling of materials, demountable building and non-toxic design are the core values of Studio Valkenier, together with spontaneity and embracing the beauty in imperfections.

Co-creation and collaboration are fundamental for the design process of Studio Valkenier. We believe designs are enriched by collaboration with other designers, users, thinkers. By creating a multidisciplinary team, we can make a multi-layered design of which the whole is more than the sum of its parts.

Studio Valkenier is specialized in creating opportunities and interventions for lost spaces in both the city and country side. We love to experiment with ideas and we have the power to make experiments happen.

Contact
Studio Valkenier.NL
Wouter@StudioValkenier.nl
M:+31 614447489
Office: 020 2157360
www.StudioValkenier.nl