Ceuvel Gallery

Boot 6B
image

New Way Zorg & Jouw Identiteit

New Way Zorg: Wij geven begeleiding en dagbesteding aan mensen met psychosociale problemen. Voornamelijk aan mensen die Farsi spreken uit oorlogslanden komen en die een trauma hebben opgelopen, PTSS. Jouw Identiteit is nieuw en recentelijk is de website gelanceerd, maar nog niet volledig voltooid. Jouw Identiteit gunt iedereen een ontwikkeling in onbevangenheid waarin je jezelf in kan ontdekken. Labels, chronische aandoeningen en psychiatrische patiënten kunnen een aanslag geven op hun onbevangenheid en dat willen wij graag in perspectief plaatsen en daarvoor ook de kennis en vaardigheden voor aanbieden.

Hoe maak jij het verschil?
"New Way Zorg geeft begeleiding en dagbesteding aan mensen met een posttraumatische stress stoornis."

"Jouw Identiteit. Geeft (ook preventief) voorlichting en training op welke wijze je meer onbevangen in het leven kan staan met een chronische aandoening. Dit traject werkt aan jouw kennis, vaardigheden en daarmee vergroot je jouw bewustzijn, gevoel van eigenwaarden en biedt daardoor ook meer kansen en mogelijkheden om je leven naar eigen inzicht vorm te geven."

Waar kunnen mensen je voor bellen?
"Voor mensen met psychosociale problemen of voor mensen die meer uit hun leven willen halen ondanks / dankzij hun chronische aandoening. Op www.jouwidentiteit.org ontdek je waarom, hoe en wat we te bieden hebben, met verschillende manieren om contact op te nemen."

"Heb je een eigen verhaal? Wij verzamelen verhalen en goede verhalen plaatsen wij graag ook op onze website."

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel?
"Het ziet er niet alledaags uit. Weg van de gebaande paden en op zoek naar nieuwe paden. Dat is precies wat wij bij onze cliënten willen losmaken. Het is een heerlijke, creatieve broedplaats om nieuwe wegen te bewandelen."

"Daarnaast kan het misschien ook mogelijkheden bieden voor cliënten die een integratietraject in willen, zij kunnen op deze locatie werkzaamheden verrichten die De Ceuvel nog mooier, praktischer en wellicht ook nog creatievere kan maken."

Je favoriete plek op De Ceuvel?
“Vooralsnog onze eigen stek, die we nog aan het inrichten zijn. Voor de rest gaan we dit nog graag verder ontdekken.”

Contact:
www.newwayzorg.nl & www.jouwidentiteit.org
Shiva Karimi: shiva@newwayzorg.nl - 0615236112
Gerard van Dijk: gerard@newwayzorg.nl - 0641505499


image

Studio Valkenier

initiatiefnemer, architect van (Café) de Ceuvel

Voor Studio Valkenier is het de strategische uitdaging om niet alleen goede ontwerpen te maken maar ook om unieke verhalen te vertellen.

Hoe maakt Studio Valkenier het verschil?
Wouter Valkenier: “Studio Valkenier is architect en (mede) initiator van succesvolle projecten zoals: broedplaats de Ceuvel, horeca paviljoen Bret bij station Sloterdijk, gemeentelijk vergadercentrum Stadstimmertuin en culturele hotspot Hannekes Boom in Amsterdam.”

Waar kunnen mensen jou voor bellen?
“Om een espresso of vlierbessenlimonade te drinken aan de Co-Creatie bar in Café de Ceuvel.”

Waarom voel je je thuis (of past je bedrijf) op de Ceuvel?
“De Ceuvel is een culturele broedplaats met als doel om zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn. We werken gezamenlijk eraan om dit doel te realiseren.”

Wat is je favoriete plek op de Ceuvel?
“Mijn favoriete plek is het dok aan het water bij het Cafe in de opkomende ochtend zon.”

Contact
Studio Valkenier.NL
Wouter@StudioValkenier.nl
M:+31 614447489
Office: 020 2157360
www.StudioValkenier.nl