Boot 6B

De Ark
image

Natuurgeneeskunde Noord

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt versterkt door een natuurgeneeskundige behandeling. Hierdoor kunnen lichaam en geest weer in goede balans komen. De behandeling in mijn praktijk bestaat uit verschillende soorten massages, labonderzoek, iriscopie, kruiden, tincturen, orthomoleculaire middelen & voedingsadvies. Welke behandeling het beste voor je is wordt bepaald door een uitgebreid intakegesprek.

Hoe maak jij het verschil?
Berith Danse: “Natuurgeneeskunde is een duurzame wijze van omgaan met ziekten en veranderingen in het leven. Met natuurlijke medicijnen en tijd wordt het helend vermogen weer aangezwengeld.”

Waar kunnen mensen je voor bellen?
“Voor advies over gezondheid en bij gezondheidsklachten.”

Waarom past Natuurgeneeskunde Noord op de Ceuvel?
“Natuurgeneeskunde heeft sinds de oudheid de elementen duurzaamheid, gezonde voeding en cultureel welzijn als uitgangspunt genomen. De Ceuvel is een broedplaats waar dit gedachtegoed ook bij elkaar komt, uitziend naar een groene toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.”

Waarom is het hier zo fijn?
“De Ceuvel is prettig omdat het een buitenlocatie is midden in de stad Amsterdam. Je bent daardoor altijd in aanraking met het weer en de elementen.”

Contact:
Berith Danse
+31 6 5148 3513
info@natuurgeneeskundenoord.nl
www.natuurgeneeskundenoord.nl


image

Schokkenbroek Ontwerp & Fotografie

Wij geven uw dromen vorm

Monica Schokkenbroek werkt voor maatschappelijk betrokken mensen en (non-profit) organisaties. “Ik werk samen in een netwerk van adviseurs en tekstschrijvers, waardoor we samen een breder palet van diensten kunnen aanbieden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in interieurfotografie voor verhuur en verkoop van vastgoed.” Naast haar opdrachtwerk maakt Schokkenbroek ook vrij werk en documentaire fotoseries.

Hoe maak jij het verschil?
Monica: “Ik zie het als mijn uitdaging om opdrachten vanuit een onverwachte invalshoek te benaderen. Van boek tot huisstijl, van logo tot website.”

Waar kunnen mensen je voor bellen?
“Grafisch ontwerp en fotografie in de breedste zin van het woord. Van huisstijlen, boeken en websites tot (interieur)fotografie. Maar ook voor een workshops teambuilding door middel van fotografie. Of voor een bijzondere, handgemaakte schaal.”

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel?
“The sky is the limit.”

Contact:
Boot 6c
Monica Schokkenbroek
+31 6 2630 2523
monica@schokkenbroek.nl
www.schokkenbroek.nl


image

Stichting Theatre Embassy

We Start with Art

Theatre Embassy ziet een wereld voor zich waarin kunst en cultuur vanzelfsprekende, noodzakelijke factoren zijn voor integrale ontwikkeling van mens, samenleving en beschaving. In deze ideale wereld heeft de kunstenaar een centrale rol als aanjager van verandering en duurzame ontwikkeling. Theater geeft hiervoor een open podium, integreert diverse kunstvormen ongeacht cultuur of continent en ontroert een breed publiek.

Hoe maakt Theatre Embassy het verschil?
Berith Danse (oprichter): “Theatre Embassy streeft naar een duurzame ontwikkeling van de wereld waarbij wij onze aandacht richten op culturele ontwikkeling en de uitdrukkingsvormen van de mens. Theatre Embassy gelooft dat de magie, de zeggingskracht, het historisch besef en het innovatieve vermogen van theater bijdragen aan de ontwikkeling van een samenleving en aan de beschaving van de wereld. Door de universele taal van theater worden mensen verenigd in hun hoop, dromen en ideeën en krijgen zij nieuwe perspectieven aangeboden om naar de wereld te kijken. Dit draagt bij aan welzijn en levensgeluk.”

Waar kunnen we jullie voor bellen?
“Voor internationale samenwerkingen en ideeën over interculturele projecten.”

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel?
“Theatre Embassy werkt vanuit het holistische principe met cultuur en theater wereldwijd. Een wezenlijke integratie van cultuur en kunst in een duurzame samenleving is per definitie circulair. De meeste niet-westerse beschavingen zijn ook circulair. De kennis hiervan proberen we te transformeren naar trainingen, wijkprojecten en programmering op De Ceuvel. Hiermee maken we een verbinding van lokaal naar globaal.”

Wat waren je favoriete Ceuvel-momenten?
“De opening van de Ceuvel met het Pachamama-ritueel van mijn Boliviaanse vriend Roberto Calissaya (2014), het Vluchtelingen Benefiet met de band zonder verblijfsvergunning (2015) en het Winti ritueel in de Workship (2016).


image

Workship Trainingen

Verandering Via Verbeelding

WORKSHIP TRAININGEN specialiseert zich in de ideale kruisbestuiving tussen Theater en Communicatie. We zijn bedreven in het inzetten van creativiteit binnen de persoonlijke ontwikkeling van individuen en stimuleren dat mensen gaan leven en werken vanuit hun eigen visies, verlangens, talenten en noodzaken.

Hoe maakt jouw bedrijf het verschil?
Caroline van Leerdam: “Wij geloven in het inzetten van kunst- en cultuurelementen als voornaamste gereedschappen, omdat ze bestaan uit vormen en structuren die passen bij de integrale wijze waarop een mens leert en speelt.”

Waar kunnen mensen jullie voor bellen?
“Workship Trainingen biedt trainingen en workshops op maat: Presenteren, Debatteren, Feedback geven en nemen, Brainstormen en Mindmappen, Persoonlijke Ontwikkeling,Concept Ontwikkeling, Creatieve Workshops, Coaching bij lezingen, presentaties en pitches en Regie theater, dialogen en gesprekken op de werkvloer. In onze trainingen maken we gepassioneerd gebruik van onze kennis en vaardigheden vanuit het theatervak.”

Waarom past dit bedrijf op De Ceuvel?
“Omdat deze broedplaats werkt aan een schonere betere wereld, omdat deze ontwikkeling altijd in beweging is en dus dynamisch… dat genereert groei en meer ontwikkeling. Dit sluit precies aan bij ons streven.”

Favoriete Ceuvel-moment?
“Het moment dat de stalen vloer uit onze boot was gezaagd en we een podium cadeau kregen.”

Contact:
Boot 6c
Workship Trainingen
Caroline van Leerdam
+31 6 5882 3424
bamproducties@gmail.com
www.workshiptrainingen.nl