De nacht wacht – drawing workshop in the dark


De nacht wacht – drawing workshop in the dark

Sorry, this entry is only available in Nederlands.


In het donker is meer te zien dan je denkt. Daarom verzorgt Het Tekenlab op donderdagavond 29 december de workshop De nacht wacht – tekenen in het donker.

Voor deze workshop is Het Tekenlab te gast op het terrein van De Ceuvel, een duurzame broedplaats voor creatieve en sociale ondernemers op een voormalige scheepswerf in Amsterdam-Noord. Deze karakteristieke locatie wordt in het donker nog aantrekkelijker en vormt het onderwerp van de workshop. We zitten binnen in Café de Ceuvel en kijken vanuit daar naar buiten.

 

Docent Liesje van den Berk geeft korte en langere opdrachten waarbij het ontdekken van de donkere omgeving centraal staat. Langzaam worden verschillende tinten en tonen grijs zichtbaar. Op welke manieren kun je deze indrukken vangen op papier?

 

Het Tekenlab is een initiatief van beeldend kunstenaar en kunstdocent Annelinde de Jong. In de overtuiging dat meer mensen gebaat zijn bij het beter hanteren van een potlood organiseert zij diverse en toegankelijke tekenlessen. Op die manier hoopt ze meer mensen enthousiast te maken voor tekenen.

 

De workshop De nacht wacht over kijken, ontdekken en tekenen in het donker vindt plaats op donderdagavond 29 december van 20.30 – 22.30 uur. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. De kosten zijn € 20,- inclusief gebruik tekenmaterialen, papier en drankje.
 
Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.hettekenlab.nl

29 December 2016

€ 20,-

Café de Ceuvel

starts: 20:30

ends: 22:30