Icarus Blender #3: De Dood


Icarus Blender #3: De Dood

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Falen is het grote taboe van onze generatie. Hoe gaan we dan om met het ultieme falen: de dood? Simpel: we ontkennen dat we ouder worden en sterfelijk zijn. En dat terwijl de dood juist onlosmakelijk met het leven verbonden is. Vroeger of later krijgt iedereen ermee te maken…

Deze Icarus Blender avond nodigen we weer 4 experts uit verschillende hoeken uit die hun visie op het thema depressie en dood met ons gaan delen.

————————–————————–——

Wat Is Icarus Blender?

Icarus Blender is een initiatief van Vitamine Z, een stichting die als antidepressivum inspeelt op de prestatiemaatschappij waarvan burn-outs en depressies het gevolg zijn. Door middel van allerlei gave culturele activiteiten worden de thema’s die actueel zijn voor jonge mensen besproken. 

Tijdens de Blender avonden stippen we levensthema’s zoals middelmatigheid, drugs en dood op een bijzondere wijze aan. Dit doen we door ze vanuit verschillende perspectieven te benaderen met filosofie, kunst, cultuur en wetenschap. De Blender Avond is dus het imperfecte avondje uit, om onder het genot van een biertje, je eens te buigen over de psychosociale uitdagingen van deze tijd.

Het Blender Avond Recept

Ingrediënten:
1 kwetsbaar onderwerp
4 verschillende perspectieven
1 eetlepel verrassing
een snufje confrontatie
Mix alles op 1 avond gedurende 3 uur

9 November 2017

€ 10,-

Metabolic Lab

starts: 20:00

ends: 22:00