Icarus Blender #8: De Unieke Reiziger


Icarus Blender #8: De Unieke Reiziger

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

In onze drang naar succesvolle zelfontplooiing zoeken we naar een zo authentiek mogelijk zelf. Dat unieke vind je natúúrlijk pas aan de andere kant van de wereld of in de diepste krochten van je ziel. En dus reizen we massaal naar plekken die nog niemand kent en kronkelen we ons met z’n allen in de lastigste yogahoudingen. Maar wat levert het ons op?

Namen spreker(s): 
TBA


Ver reizen, hoge cijfers scoren, het vetste werk doen: het zijn idealen die veel jongvolwassenen nastreven. We willen ons zelf zo goed mogelijk ontplooien en meten ons daarbij voortdurend af aan de prestaties van anderen.

Meetbaarheid is makkelijk en overzichtelijk. Het kan bevestigen hoe uniek en goed je bent. Maar heb je daar ook echt wat aan? We kunnen niet allemaal een 10 zijn. En als we dat wel zijn, is die 10 toch niets meer waard…

We laten mensen uit de filosofie, kunst, cultuur en wetenschap in woord, beeld en geluid hun visie geven op de meetbaarheid van ons leven. De Blender is daarmee het imperfecte avondje uit om, onder het genot van een biertje, je eens te verdiepen in een van de uitdagingen van deze tijd.

Het Blender Avond Recept

Ingrediënten:
1 kwetsbaar onderwerp
4 verschillende perspectieven
1 eetlepel verrassing
een snufje confrontatie
Mix alles op 1 avond gedurende 3 uur

18 October 2018

12,50

Metabolic Lab

starts: 20:00

ends: 22:00