Lezing: Van vleeseter tot vegan ultraloper en filosoof


Lezing: Van vleeseter tot vegan ultraloper en filosoof

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Hoe kan je in hemelsnaam gezond zijn en sporten zonder vlees, melk en eieren? Geïnspireerd door ultralooplegendes Scott Jurek, Yiannis Kouros en Michael Arnstein heeft Bram Vogels van Plant Power sinds de zomer van 2012 zijn dierlijke producten ingeruild voor een overvloed aan groenten, fruit, granen, noten, linzen, bonen en zaden. Een nieuwe wereld ging voor hem open.

Als filosoof werd Bram geconfronteerd met prangende maatschappelijke vraagstukken. De vee-industrie is één van de grootse veroorzakers van de klimaatopwarming en milieuvervuiling. Daar komt bij dat miljoenen dieren lijden en sterven voor producten die we eigenlijk niet nodig hebben. Hoe kunnen we verder? Plantaardig eten is een betrekkelijk kleine stap met grote positieve gevolgen voor dieren en het milieu.

Heb jij genoeg van alle wantoestanden in de veehouderij en weet je niet waar je moet beginnen? Ben je benieuwd hoe je plantaardig sportief, gezond en duurzaam leeft? Vuur je vragen af op Bram Vogels, die op een wonderlijke ontdekkingstocht vol bloed, zweet en tranen is, van vleeseter tot vegan ultraloper-filosoof!

Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen en het proeven van heerlijke veganistische hapjes.

Er zijn 45 gratis plekken voor de lezing. Aanmelden kan via info@plantpower.nu

Foto: Jeroen Moerdijk
The Vegan Network
www.jeroenmoerdijk.com

12 April 2018

Free

Metabolic Lab

starts: 19:00

ends: 21:30