Wildpluk Expeditie #05 – Sold Out


Wildpluk Expeditie #05 – Sold Out

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

WE GAAN WEER WILDPLUKKEN
Op de anderhalve meter, met een fijne wat kleinere groep. Ontdek wat er allemaal nog aan eten te vinden is, als het in de natuur weer kouder wordt.
Welke planten, blaadjes, nootjes, wortels, zaden kun je dan eten? Hoe maak je dat klaar? Ga mee op pad en ontdek wat voor lekkers het park voor je in petto heeft.

Tijdens de expeditie zien we hoeveel eetbare planten je tegenkomt, leer je hoe je ze kan herkennen, welke eetbaar zijn en of het verantwoord is de plant te plukken. Natuurlijk zullen we een aantal planten oogsten en meenemen.

Terug bij de Ceuvel wordt deze verzamelde oogst gewassen, gesneden en gesorteerd. Daarna gaan we culinair aan de slag. Met z’n allen stellen we een niet alledaags menu samen, afhankelijk van wat het park ons op dat moment te bieden heeft. Ter afsluiting is er een smakelijke proeverij.

OVER ANKE
Anke Wijnja verbindt mensen met zichzelf en met de natuur met haar bedrijf The Nature Connection. Ze houdt kantoor op de Ceuvel, waar ze onder meer de beheerder is van het Zuiverend Park. Anke heeft enorme kennis van natuur en alles wat groeit en bloeit, en brengt dat met veel enthousiasme over. Naast de Wildplukexpedities organiseert ze de serie Ceuvelkids Natuurontdekkers op de Ceuvel. Daarnaast geeft ze training in meditatie en mindfulness, wat ze graag combineert met buiten zijn.

Meer info over Anke:
www.thenatureconnection.nl

25 October 2020

31,-

Crossboat

starts: 13:30

ends: 17:15