WMTC: Lancering Noorderlingen Podcast


WMTC: Lancering Noorderlingen Podcast

Kom luisteren naar de eerste aflevering van de Noorderlingen Podcast!

Er komen steeds meer mensen in noord. Mensen met verschillende achtergronden. Sommige zijn (kinderen) van migranten, anderen wonen hier al generaties, en steeds meer tweeverdieners ontvluchten de hoge prijzen in het centrum en komen naar Noord. Waar komen deze mensen elkaar tegen? 

 

Noorderlingen Podcast legt de verbinding tussen verschillende bevolkingsgroepen door mensen op straat vragen aan elkaar te laten stellen. Zo leren we elkaar kennen, en komen we er achter wat wel en niet werkt in onze zoektocht naar verbinding.

Voor de eerste aflevering zijn we op bezoek geweest bij de intocht van schoonschip. Schoonschip is de meest duurzame drijvende woonwijk van Europa en wordt net opgeleverd.
Daarna zijn we naar de van der Pek markt geweest. De markt is bij uitstek de plek waar de buurt samen komt, waar jong en oud een boodschap haalt. Hoe staat het daarmee?

Nadat we met z’n allen geluisterd hebben naar de podcast is er ruimte voor een groepsgesprek. Stel jij ook een vraag? 

 
Noorderlingen Podcast is een samenwerking tussen Eef van der Meer en Mark Opfer en wordt vanuit de Ceuvel ondersteund. Deze eerste aflevering is mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Noord. 

21 June 2019

Donations are welcome

Workship

starts: 19:30

ends: 21:30