Zuiverende Park Klusmiddag #04


Zuiverende Park Klusmiddag #04

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Lieve Parkvrijwilligers! Nu de sneeuw gesmolten is, blijkt dat het voorjaar er gewoon onder lag… De vogels zijn naarstig naar elkaar of naar een nestelplek op zoek, de bollen sprinten de grond uit en de bodem warmt weer op. Tijd om ook op De Ceuvel weer aan het voorjaar te beginnen, en we hopen dat jullie weer meedoen!

De eerste parkdag is…. 17 maart! Een fijne lentedag, hopen we. We gaan dan vooral bezig met het snoeien van de wilgen, evt al met opschonen en inzaaien van bepaalde plekken.

CORONA AANPAK
Eind vorig jaar hebben we wat ervaring op gedaan in hoe te werken in tijden van corona. Met lekker buiten zijn, afstand houden t.o.v. elkaar bij de verzamelpunten en met werken in een soort ‘basistweetal’ voor de middag lijkt dit goed en verantwoord te doen te zijn. Het terrein is er groot genoeg voor.

We zouden op die manier dan ook graag met jullie willen werken de komende maanden, als je hier voor jezelf ook mee uit de voeten kunt en ook de reis naar je idee verantwoord kunt maken. (Overigens staan we open voor opbouwende suggesties hoe we dit evt. nog beter zouden kunnen doen)

PRAKTISCH
Verzamelen op het middenplein (bij de kruiwagen(s))
Aanmelden via: anke@bureaufonkel.nl
Aanvang: 13:30
Eind: 16:30, met aansluitend een nazit – indien nodig creatief corona verantwoord (duoborrels op de vlonder bijv).

OVERIGE DATA
21 april
19 mei
16 juni
18 aug
15 sep
20 oktober
3 november (laatste)

16 June 2021

Free

Het Plein

starts: 13:30

ends: 16:30