News


Overnachten en dineren in hotel Asile Flottant – Actie Gestopt

Posted on

Sorry, this entry is only available in Dutch.UPDATE NA NIEUWE MAATREGELEN 

Er zijn weer hardere maatregelen ingevoerd om corona in te dammen. Een van de nieuwe maatregelen is dat hotels geen eten meer mogen serveren in de kamers of het restaurant. Natuurlijk erg jammer, maar we begrijpen dat het nodig is.

Al zouden we ons in moeilijke bochten kunnen wringen door een thuisbezorgd service op te zetten vanuit het café voor het hotel, voelt dit voor ons toch iets teveel als verkapte roomservice. We willen graag de regels opvolgen vanuit de overheid en tegelijkertijd ervoor zorgen dat we ons in deze moeilijke tijden staande kunnen houden. Daarom hebben we ervoor gekozen om de aanbieding als volgt aan te passen:

In plaats van het bezorgen van de maaltijden, zetten we nu alles van tevoren klaar in jouw hotelboot. Op tafel staat een tajine en een mezze schaal met allemaal lekkers van Café de Ceuvel. Er komt dus maar een contactmoment op de gehele avond en dat is bij het inchecken in de hotelkamer. Zo kun je de hele avond vanuit de veilige omgeving van jouw boot, genieten van heerlijk eten van cafe de ceuvel en de prachtige hotelboten van Asile Flottant.

———

Hotel Asile Flottant en Café de Ceuvel bundelen hun krachten en bieden nu een unieke kans aan: Een overnachting op een oud schip, met een driegangendiner van Cafe de Ceuvel. 

DE BOTEN
Asile Flottant is een hotel bestaande uit een collectie van karakteristieke oude schepen op het water van De Ceuvel. Dit prachtige hotel wat doorgaans altijd volgeboekt is, staat leeg. Maar niet voor lang meer!

Tijdens de semi-lockdown kun je overnachten in de volgende schepen:
#01 Holland VII voor 3 tot 4 huisgenoten
#02 De La Soul voor 3 tot 4 huisgenoten
#03 De Amsterdam
voor 2 tot 4 huisgenoten
#04 UK85 voor 2 tot 4 huisgenoten
#05 Les Six Freres voor 2 tot 4 huisgenoten
#06 Anneliese voor 2 personen

Het leukste is dat je zelf kunt kiezen op welke boot je wilt overnachten. Klik hier en bekijk al het moois wat Hotel Asile Flottant heeft te bieden. Let op! Via deze website kan je niet boeken!

HET ETEN
Café de Ceuvel biedt een verrassings-driegangendiner aan, met een welkomstdrankje en aperitief. Daarnaast is de mini-fridge natuurlijk goed gevuld en is het mogelijk op de avond zelf een ontbijtje te bestellen voor de volgende ochtend.

Het eten is natuurlijk seizoensgebonden, veganistisch en lokaal. Heb je een allergie? Laat het ons vooral weten, dan zullen we hier rekening mee houden. Je kunt een mailtje sturen naar esther@deceuvel.nl

BOEKEN
Omdat we zoveel mogelijk Amsterdammers deze unieke ervaring willen aanbieden, kan je tijden de semi-lockdown voor 80 euro per persoon een nachtje komen slapen in Hotel Asile Flottant inclusief een driegangendiner met welkomstdrankje.

Via de onderstaande link kun je jouw hotelboot boeken. Klik op de gewenste dag en vervolgens op jouw lievelingsschip. Vul in met hoeveel mensen je wilt komen en voila, jouw overnachting inclusief diner in Hotel Asile Flottant is een feit. 

BOEK HIER: https://ceuvel.stager.nl/web/tickets

BELANGRIJKE SPELREGELS
Je moet je topfit, lekker en corona-vrij voelen.
De inchecktijd is tussen 19.00 en 19.30 uur s’avonds.
De uitchecktijd is om 11 uur ‘s ochtends.
Op de ochtend zelf reken je de drank en het eventuele ontbijt af.