Boot 2k
image

Creërende Heren

Vakkunstig

Gespecialiseerd in concept, ontwerp en uitvoering van creatieve producties voor merken en evenementen. Daarnaast geven we diverse verrassende creërende workshops op de Ceuvel en op klantlocatie.

Hoe maakt Creërende Heren het verschil?
Matthijs en Ganesh: “Onze producties zijn origineel, handgemaakt, in het oog springend en zorgen voor de juiste sfeer op elk soort evenement.”

Waar kunnen mensen jullie voor bellen?
“Decoratie, decorbouw, installaties, schaalmodellen, schilderingen en zelfs creatieve workshops”.

Waarom voel je je thuis (of past je bedrijf) op de Ceuvel?
“Vanwege het duurzame aspect en het recyclen van materialen, sluiten wij naadloos aan bij de visie hier. Verder maken de aangename buurtjes, de creatieve sfeer maar bovenal de tofste broedplek van de stad het tot een feest om hier te werken!”

Wat is jullie favoriete plek op de Ceuvel?
“Onze favoriete plek op de Ceuvel is het uiterste hoekje op de steiger, naast onze boot en onder de boom. Het allermooiste is met een biertje daar de ondergaande zon in het water zien verdrinken.”

Contact:
Matthijs 06-11763509 en Ganesh 06-41395805
Creërende Heren
www.creerendeheren.nl


image

Stichting Vitamine Z

Vitamine Z organiseert culturele evenementen voor jongvolwassenen in de Randstad. Hiermee willen we kwetsbare onderwerpen weer bespreekbaar maken. We zijn een reactie op de prestatiegeneratie en de grote toename aan burn outs en depressies. Met onze programmering doorbreken we het monopolie van succes door thema's als falen en eenzaamheid weer normaal te maken.

Hoe maakt Vitamine Z een verschil?
De thema's die wij bespreken zijn niet nieuw maar de manier waarop we het doen wel. We breken los van de heersende therapeutische markt en zoeken juist media als theater, poëzie, muziek en film om op een veel plezierige en toegankelijkere manier moeilijke thema's bespreekbaar te maken.

Waar kunnen mensen je voor bellen?
Voor lezingen, workshops, festivalorganisatie, meditatie, bedrijfstrainingen, programmering en interviews. 

Waarom voel jij je thuis op de Ceuvel?
Mooie, idealistische en ruimdenkende mensen op misschien wel het mooiste plekje van Amsterdam! Ik kwam voor het eerst in aanraking met de Ceuvel omdat we Icarus Festival hier wilden organiseren. Nadat het festival een enorm succes was en we steeds meer mensen van de gemeenschap leerden kennen, was het een simpele keuze om hier een bureau te huren. We houden hier dus kantoor en plannen van hieruit onze activiteiten, maar zijn ook onderdeel van het programma van de Ceuvel. We organiseren een jaarlijks festival, een maandelijkse lezing serie, en een workshop serie op de Ceuvel.

Wat is je favoriete plekje op de Ceuvel?
Het bankje op de hoek van de steiger naast onze boot. Zwemmen, zon en een heerlijk uitzicht! 

Contact
Simeon Karsten (creatief directeur)
0621544886