News


DE DUURZAME KERSTMARKT // DE CEUVEL

Posted on

DE DUURZAME KERSTMARKT
Ja daar is hij weer!  De Duurzame Kerstmarkt op de Ceuvel. Het weekend van 10 & 11 december gaan we weer los. De leukste duurzame kerstkado’s voor onder je boom vindt je hier! Van gezeilde koffie tot duurzame zeep.

Struin over de markt tussen de mooie lampjes, maak een kerstwens bij onze oogverblindende kerstboom, geniet van Live-muziek, drink glühwein bij een  vuurtje en proef onze huisgemaakte vegan snert.

Zet ‘m in de agenda en kom met je beste (viervoeter)vriend, oma, opa of buurman gezellig kerstcadeautjes kopen op De Ceuvel.

DE TIJDEN & DATA
Zaterdag 10 december // 13:00 tot 20:00 uur
Zondag 11 december //  13:00 tot 20:00 uur

DE MARKTVROUWEN EN -MANNEN
De eerste aanmeldingen van marktvrouwen en -mannen zijn al binnen, maar ben jij een duurzame ondernemer en wil je jouw product op onze duurzame kerstmarkt verkopen? Dat kan! Mail snel naar liza@deceuvel.nl voor meer informatie.

*Net als vorig jaar is de deelname aan de markt gratis en zorgen wij voor overdekte tafels en marktkramen. We vinden het belangrijk kleine en duurzame ondernemers zoals jullie een platform te bieden en duurzame cadeaus toegankelijk te maken voor iedereen.