News


Het Ware Noorden Lichtfestival wordt verplaatst

Posted on
UPDATE UPDATE UPDATE !
Het Ware Noorden Lichtfestival wordt verplaatst! Vanwege vergunningen en andere moeilijkheden moeten we helaas de start van het festival opschuiven. Naar wanneer kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. We balen natuurlijk als een stekker maar kijken uit naar het moment dat we de nieuwe datum met jullie kunnen delen. Houd ons dus in de gaten!
———-
 
Van 17 december t/m 31 maart wordt de duisternis verbannen tijdens Het Ware Noorden Licht Festival op De Ceuvel. Aangezien het Amsterdam Light Festival de afgelopen jaren niet naar Noord wilde komen, hebben we het heft in eigen handen genomen.

Voor dit festival komt een heel arsenaal van initiatieven samen om zelf een lichtfestival te organiseren waarbij kunst van makers uit Amsterdam Noord centraal staat. Met bestaande en gerecyclede producten worden verschillende lichtinstallaties gemaakt die gezamenlijk een wandelroute vormen.

DE MAKERS
Naald & Hamer // De Distel
Rik Hermans // Hermandes
Sem Schreuder
Ebrima & Ibrahima // MandelaKids
Yi Wang & Irene Ruigrok // Moterkade
Isa Grütter // Atelier Papaver25
Mark Kuipers

DE PARTNERS
MadeUpNorth
Kaap de Groene Hoop
De Ceuvel
Café de Ceuvel
De Waag
Atelier
Centrinno
Spectral

Het Ware Noorden Lichtfestival wordt gesponsord door de Gemeente Amsterdam (Noordmakers), het Postcode Loterij Buurtfonds en Fonds voor Noord.