Mandela Kids Meubels


DE WORKSHOP
Studio Valkenier gaat samen met de Mandela Kids op het plein van De Ceuvel aan de slag om jouw verstelbare stabureau te bouwen en ontwerpen. Het originele ontwerp komt van Wouter Valkenier en de jongens bouwen in overleg de tafels. Iedere tafel is op deze manier uniek. Tijdens het bouwen leren de jongens praktische timmer vaardigheden en hoe om te gaan met het bijbehorende gereedschap. 

De materiaalkosten van een tafel zijn 120 euro, daarbij komt een donatie van 75 euro voor de Stichting Family on a Mission. In totaal kost een tafel dus 195 euro. Het hele proces is transparant en open source. Heb je geen 195 euro en wil je de tafel zelf bouwen? Dan kan dit dus ook. Lees meer over de kosten, bouw en inspiratie in het projectplan onderaan de pagina. 

OVER STUDIO VALKENIER
Het gebouw van Café de Ceuvel is gebouwd door Studio Valkenier. Wouter Valkenier, heeft het hele gebouw gemaakt van ge-upcyclede materialen. Zo bestaat het Café uit 80-jaar-oude meerpalen uit de haven van Amsterdam en het oude reddingsbrigade paviljoen van Scheveningen. Op dezelfde wijze wordt er nu met de Mandela Kids gewerkt. Eigenlijk is het proces van de bouw van de tafels net zoals dat van De Ceuvel zelf: We kijken wat we hebben, wie er willen helpen en hoe we dit kunnen inzetten.
Meer info: https://studiovalkenier.nl/

BESTELLEN
Wil jij een stabureau die je kunt aanpassen naar jouw perfecte hoogte om zo gezonder vanuit huis te kunnen werken? Of wil jij je medewerkers verrassen met een stabureau om zo rugklachten te verminderen en productiviteit te verhogen? En wil je daarbij ook de Mandela Kids een handje helpen? Stuur dan een mailtje naar contact@studiovalkenier.nl.

BEKIJK HIER HET PROJECTPLAN
10_2020_MandelaKidsFurnitureConcept_extern