News


The Dutch Weedburger + LIVEKINDLY Collective

Posted on

Groots nieuws: De Ceuvelaars van The Dutch Weedburger gaan internationaal door zich aan te sluiten bij LIVEKINDLY Collective!

” Vandaag, op World Ocean Day, maken we bekend dat The Dutch Weed Burger zich aansluit bij LIVEKINDLY collective.

LIVEKINDLY Collective brengt oprichters, ondernemers en wereldwijde gamechangers samen om een robuust ecosysteem van plantaardige merken te creëren, waaronder Oumph!, The Fry Family Food Co., LikeMeat, No Meat en LIVEKINDLY, een digitaal mediaplatform. The Dutch Weed Burger zal deel uitmaken van een grote beweging die net als wij maar één missie heeft; plantaardig voedsel de norm maken en dieren uit het voedselsysteem halen, en ze voor eens en voor altijd te vieren als de vrienden die ze voor ons zijn

We zijn supertrots dat we deze mijlpaal vandaag bereiken. Het laat zien dat je een bedrijf kan bouwen met mooie producten en morele waarden.

Het geeft ons een enorme kans om internationaal te gaan opschalen en om onze plant-based boodschap te verspreiden! Van burgers verkopen uit de bakfiets in 2012 naar een world wide vegan food brand! We zijn enorm dankbaar voor deze kans!

Tegelijkertijd is het een boodschap aan alle activisten wereldwijd. Jullie strijden in de voorhoede van een grote maatschappelijke verandering! Keep the spirits high! Brave hearts forward!”

Eat Weed Live Long

– Founder Mark