Boot 2g

Lots Of Boot
image

LOTS OF

Concept & Ontwerp

LOTS OF / Concept & ontwerp ontwikkelt discipline onafhankelijke concepten. Ze geeft vorm aan diverse communicatievraagstukken. Zij doet dit voor zeer uiteenlopende grote en kleine, commerciële en non-profit organisaties.

Hoe maakt jouw bedrijf het verschil? Christel Lit: “LOTS OF / Bedenkt, ontwerpt en realiseert. Samen tot de essentie komen en van idee tot eindresultaat realiseren.”

Waar kunnen mensen jullie voor bellen? “Conceptontwikkeling, ontwerp voor online, print, verpakkingen en andere ruimtelijke uitingen.”

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel? “De Ceuvel is een proeftuin van waarin we verandering laten zien. Niet door utopische visioenen maar door het te doen.”

Je favoriete moment op de Ceuvel? “Op een zonnige ochtend vroeg komen en de Ceuvel zien ontwaken.”

Contact: Cristel Lit cristel@lots-of.nl www.lots-of.nl 06 41 25 41 56


image

Studio Wendy Rommers

Ik werk als grafisch en ruimtelijk ontwerper.

Hoe maak jij het verschil? “Ik probeer te luisteren, te inspireren, te verbeelden, tot de essentie van een probleemstelling te komen. In de projecten die ik doe probeer ik mensen iets te leren, ze een fijne ervaring mee te geven en ze bewuster te maken van hun omgeving.  En dat met oog voor sfeer, esthetiek en betekenis.”

Waar kunnen mensen jou voor bellen? “Ik kan je helpen bij grafische en ruimtelijke projecten zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van musea en/of tentoonstellingen of de inrichting/branding/bewegwijzering van een gebouw of omgeving. Maar ook voor de ontwikkeling van educatieve programma’s, planvisies of toekomstvisualisaties, brainstorms of sfeerimpressies.”

Waarom voel je je thuis (of past je bedrijf) op de Ceuvel? “De Ceuvel is een plek waar je niet alleen maar nadenkt over een duurzame toekomst, maar samen echt stappen zet en het gewoon DOET! Samen met Cristel van LOTS OF hebben we 6 jaar geleden onze eigen studioboot volledig gestript en weer opgebouwd en daardoor veel geleerd . We proberen met onze expertise de Ceuvel te ondersteunen door het ontwikkelen van communicatiemiddelen, zoals een kinderspeurtocht, informatieborden en de jaarverslagen.”

Wat is het best bewaarde geheim op de Ceuvel? “De Ceuvel bloeit elk jaar in de lente in een paar weken volledig op tot een wilde groene oase! Elk jaar mooier en eigenwijzer! Dat zou niet over 4 jaar moeten ophouden!”

Contact: Wendy Rommers info@wendyrommers.nl www.wendyrommers.nl 06 14236979