Boot 2m
image

De Kabaalmakers

Kabaalmakers maakt documentaires voor de jeugd, samen met de jeugd.

Wij verzorgen verschillende workshops waarbij we op zoek gaan naar verhalen die bij de kinderen en jongeren leven en tegelijkertijd leren we hen de beginselen van het filmmaken. Dat kan journalistiek, documentaire, stop-motion, animatie en fictie zijn.

Kabaalmakers maakt documentaires voor de jeugd, samen met de jeugd. Wij verzorgen verschillende workshops waarbij we op zoek gaan naar verhalen die bij de kinderen en jongeren leven en tegelijkertijd leren we hen de beginselen van het filmmaken. Dat kan journalistiek, documentaire, stop-motion, animatie en fictie zijn. Contact: Boot 2m Kim van Haaster +31 (0) 6 28 30 95 76 info@kimvanhaaster.nl www.kimvanhaaster.nl

image

Kim Films

Ik deel mijn ontdekkingen en inspireer anderen tot verandering

Kim vertelt kleine verhalen waarmee zij grotere maatschappelijk en psychologische thema’s aansnijdt. Verhalen waarin de kracht en talenten van mensen leidend zijn. Kim Films maakt kwalitatief hoogwaardige documentaires (kort, feature, webserie) voor 9 jarigen en ouder.

Hoe maakt Kim Films het verschil? Ik maak documentaires samen met kinderen. Zij mogen van mij zeggen wat ze denken en vinden, en hoe je content maakt die voor hun interessant is.

Waar kunnen mensen je voor bellen? Een verhaal of project dat behoefte heeft aan het perspectief van het kind.

Waarom voel je je thuis op de Ceuvel? Op de Ceuvel valt alles voor mij op z’n plaats: ik ontmoette er mijn grote liefde, beleefde er menig memorabel feest en vond er ook nog eens mijn ideale werkplek!

Hoe kunnen mensen je bereiken? Kim Films Kim van Haaster Www.kimvanhaaster.nl Info@kimvanhaaster.nl Tel: +31 628309576