News


Experimental Zone Festival – Technology Art & Nature

Posted on

 

EXPERIMENTAL ZONE FESTIVAL OP 21 MEI
Dit is een oproep aan de eco-tech bondgenoten, urban rewilders, biomimics, futuristen, en alle overige nieuwsgierige aardbewoners!

Het Sovereign Nature Initiative & De Ceuvel organiseren op 21 mei het eerste Experimental Zone Festival. Het festival waar technologie, kunst en natuur samensmelten in een bonte mengelmoes van kennis, verwondering en plezier. 

WORD ONDERDEEL VAN DE EXPERIMENTAL ZONE
Van Web3 lovers tot toevallige voorbijgangers tot feest fanatiekelingen tot theoretici: Samen vieren we het bestaan van technologie, kunst en natuur tot diep in de nacht.

Tijdens het festival dompel je jezelf onder in de kunstwerken van Marshmallow Laser Feast en Entangled Others Studio, drink je een mimosa terwijl je naar de zonsondergang kijkt, maak je deel uit van een Web3 Literaire Salon, dans je in de secret garden en woon je presentaties bij van kopstukken en pioniers op het gebied van technologie, theorie en kunst.

Het Experimental Zone Festival is een viering die de hele dag duurt, een gesprek tot diep in de nacht en een laboratorium waar web3, ecologie, kunst en theorie vermengd worden tot een nieuw toverdrankje.

VOOR LINE UP EN TICKETS KLIK HIER!