News


Ons Menu

    • Zoetigheid

      van open tot sluit

    • Chocolade Brownie

      €4.50
    • Lemoncurd-Gemberkoekjestaart

      €5.00

    • Worteltaart

      €5.50
    • Lunch

      van 12:00 tot 16:00

    • Pastinaaksoep

      €7.25

      met specerijenolie, geserveerd met brood

       

    • Pompoencrème op brood*

      €10.25

      met sesam, boerenjongens en kiemgroente

    • Bapao

      €10.50

      gestoomd broodje met een vulling van paddenstoelen, geserveerd met shito en rauwkost 

    • Bonenstoof met Kastanjechampignons*

      €10.50

      en boerenkool, gerookte pecannoot, geserveerd met een snee brood

       

    • Cranberry Speltsalade

      €12

      met geroosterde gekleurde peen, roze peper ricotta, pijnboompitten, baby spinazie en veldsla

    • Borrel & Erbij

      van 16:00 tot 22:00

    • Gezouten noten

      €3.25
    • Brood

      €5.00

      met drie verschillende olie-tjes van de oliebibliotheek 

    • Verse friet

      €4.75

      met mayonaise

    • Gefrituurde Kimchi Pannenkoek

      €6.50

      met nori, bosui en pittige mayo

    • Kalamata olijven en pickles

      €5.50
    • Oesterzwam bitterballen

      €7.00

      geserveerd met mosterd

    • Chips ’n Dip

      €7.50

      erse kruiden dip  met pruimen chutney en flatbreadchips

    • Diner

      van 18:00 tot 21:30 | Dit zijn kleine gerechten. Kies er twee of drie voor een volledige maaltijd.

    • Yacon

      €10.50

      met gekarameliseerde kastanje, spruitjes en koffiejus

    • Bietenrisotto*

      €12.00

      met zeewier salsa verde, mierikswortel en geroosterde walnoot

    • Pastinaaksoep

      €7.25

      met specerijenolie, geserveerd met brood

       

    • Spitskool*

      €9.00

      gegaard in salie boter, hazelnoot-, mosterdbeurre noisette, spitskool creme en gefrituurde salie

    • Portobello Wellington

      €14.00

      met pommes fondant, rode kool, geflambeerde appel en paddestoelen jus 

    • Ravioli

      €13.00

      met aardpeer, Vin jaune sjalotsaus, shiitake, cavolo nero en cacao

    • Gekonfijte Winterpeen

      €9.50

      met havermout en zwarte walnoot

    • Prei*

      €9.50

      gebakken in miso-tamarinde, Nederlandse citroengrasschuim, pinda’s en ingelegde rode peper

    • Kleine Cranberry Speltsalade

      €10.00

      van belugalinzen, granny smith, mascarpone, basilicum crème en hazelnoot

    • Dessert

      van 18:00 tot 22:00

    • Eton Mess*

      €8.00

      van pijnboompit meringue, duindoorn coulis
      en wisselend seizoens fruit

    • Tarte Tatin

      €8.00

      van nashi peer met roze peper en hang-op 

x