News


Ons Menu

    • Ontbijt

      op zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00

    • Ontbijtje

      €12.25

      Baguette en zoet brood met huisgemaakte compote, dadel-pompoenzaadboter en paddenstoelen paté, daarnaast seizoensfruit met granola en yoghurt en koffie of thee met een sapje

    • Zoetigheid

      van open tot sluit

    • Appeltaart

      €5.00
    • Chocoladetaart

      €5.25
    • Haverkoek

      €2.50
    • Pinkie pie

      €4.75
    • Lemons and limes

      €4.75
    • Lunch

      van 12.00 tot 16.00

    • Broodje Paddenstoelenpaté

      €10.25

       met ingelegde rode kool, wortel en oesterzwammen

    • Krokante polenta

      €10.25

      met geroosterde portobello, Friese woudbonen,  bladgroen, kaneel, sumak en basilicumlabneh

    • Gazpacho van de dag

      €7.25

      geserveerd met brood

    • Salade

      €10.50

      Romeinse sla, geroosterde groene asperges, groene peper, kappertjes, olijven, zuurdesem croutons en Caesardressing

    • Ravioli

      €13.25

      met een vulling van broccoli en rode peper, dun gesneden venkel, en pompoenpitten met saus van sjalotten in witte wijn.

    • Borrel & Erbij

      vanaf 16.00 uur

    • Gefrituurde farinata

      €4.00

      met daslook aioli

    • Paddenstoelenpaté

      €6.00

      in een potje met zuur en crackers

    • Brood

      €4.00

      met dukkah en olijfolie

    • Kalamata olijven en pickles

      €5.50
    • Oesterzwam bitterballen

      €7.00

      geserveerd met mosterd

    • Gezouten noten

      €3.25
    • Verse friet

      €4.75

      met mayonaise

    • voorgerecht

      vanaf 18.00 uur

    • Gegrilde Spitskool

      €8.25

      metappelsitoop en mosterd yogurt, bloemetjes en cress

    • Gazpacho van de dag

      €7.25

      geserveerd met brood

    • Salade

      €10.50

      Romeinse sla, geroosterde groene asperges, groene peper, kappertjes, olijven, zuurdesem croutons en Caesardressing

    • Zacht gegaarde rabarber

      €9.00

      met zijdetofu, raapsteel, tomatenschuim en krokante olijf

    • Kofta

      €8.50

      van jonge aardappel in een kruidige curry van cherrytomaatjes en fenegriek met muntyoghurt

    • Hoofdgerecht

      vanaf 18.00 uur

    • Aubergine uit de oven

      €18.00

      en gestoofde bonen met saffraan, cherry tomaatjes, zeekraal en postelein

    • Gestoofde prei

      €19.00

      met gerookte aardappel mousseline, mosterdzaad pickle, morillesaus, en pangrattato

    • Ravioli

      €19.00

      met een vulling van broccoli en rode peper, dun gesneden venkel en pompoenpitten met saus van sjalotten in witte wijn

    • Dessert

      vanaf 18.00 uur

    • Sangranita

      €6.00

      met verveine en citrusfruit

    • Semifreddo

      €7.50

      bevroren mousse van groene thee, espresso en duindoorncoulis en een crumble van witte chocolade en pistache

    • Mille-feuille

      €6.00

      met aardbei, rozen meringue, granny smith gel en steranijs

x