News


Ons Menu

    • Ontbijt

      op zondag van 10.00 tot 12.00

    • Ontbijtje

      €12.25

      Baguette en zoet brood met huisgemaakte compote, dadel-pompoenzaadboter en paddenstoelen paté, daarnaast seizoensfruit met granola en yoghurt met een sapje

    • Zoetigheid

      van open tot sluit

    • Appeltaart

      €5.00
    • Chocoladetaart

      €5.25
    • Haverkoek

      €2.50
    • Pinkie pie

      €4.75
    • Lemons and limes

      €4.75
    • Lunch

      van 12.00 tot 16.00

    • Witlofsalade

      €10.50

      met peer, witlof, sla, amaranth en mosterd ahorn dressing

    • Krokante Polenta

      €10.25

      met beluga linzensalade, cherry tomaatjes en een basilicumlabneh

    • Gazpacho van de dag

      €7.25

      geserveerd met brood

    • Gepofte Aubergine

      €10.25

      met kruidige labneh, hummus, zoete paprika boter, en cavalo nero met pul bibir en hazelnoot

    • Ravioli

      €13.25

      gevuld met andijvie in zeewierboter. Met bietjes, mizuna en zeekraal en walnoten

    • Borrel & Erbij

      vanaf 16.00 uur

    • Gefrituurde farinata

      €5.50

      met daslook aioli

    • Quiche aux Poireaux

      €9.00

      van tofu, prei, spinazie en salade met groente kaviaar

    • Brood

      €4.00

      met dukkah en olijfolie

    • Kalamata olijven en pickles

      €5.50
    • Oesterzwam bitterballen

      €7.00

      geserveerd met mosterd

    • Gezouten noten

      €3.25
    • Verse friet

      €4.75

      met mayonaise

    • voorgerecht

      vanaf 18.00 uur

    • Gebakken oesterzwam

      €9.50

      met tahin crème, gepofte aardappel, zhug en groene kruiden

    • Geblakerde Coeur de Boeuf

      €9.00

      met doperwten, doperwtenschuim, gedrooge olijven in een badje van tomatenbouillon met basilicum

    • Witlofsalade

      €10.50

      met peer, witlof, sla, amaranth en mosterd ahorn dressing

    • Gazpacho van de dag

      €7.25

      geserveerd met brood

    • Kofta

      €8.50

      van jonge aardappel in een kruidige curry van cherrytomaatjes en fenegriek met muntyoghurt

    • Hoofdgerecht

      vanaf 18.00 uur

    • Geroosterde Bospeen

      €18.00

      met een wortelsaus, Alkmaarse gort, romanesco, druiven en vadouvan

    • Zacht gegaarde prei

      €19.00

      met meiknol, gerookte aardappel mousseline, en maissaus van gerookte maiskorrels

    • Ravioli

      €19.00

      gevuld met andijvie in zeewierboter. Met bietjes, mizuna en zeekraal en walnoten.

    • Dessert

      vanaf 18.00 uur

    • Sangranita

      €6.00

      met verveine en citrusfruit

    • Semifreddo

      €7.50

      bevroren mousse van groene thee, espresso en duindoorncoulis en een crumble van witte chocolade en pistache

    • Mille-feuille

      €6.00

      met aardbei, rozen meringue, granny smith gel en steranijs

x