News


Ons Menu

    • Zoetigheid

      van open tot sluit

    • Appeltaart

      €5.00
    • Chocolade Brownie

      €4.00
    • Frambozen Crumble

      €5.00
    • Lunch

      van 12:00 tot 16:00

    • Gnocchi

      €13.25

      met boerenkool, schorseneren, postelein en saffraansaus

    • Bonenschotel

      €10.25

      met bladgroenten en geroosterd brood

    • Koolsalade

      €10.50

      met pinda’s, mandarijn en tahin

    • Mosterdsoep

      €8.75

      met cavolo nero en gerookte eryngii, geserveerd met brood

    • Winter Galette

      €10.50

      van bladerdeeg met wintergroenten

    • Borrel & Erbij

      van 16:00 tot 22:00

    • Uien Bhadji

      €6.50

      met sinaasappel-komijnyoghurt

    • Brood

      €4.00

      met dukkah en olijfolie

    • Kalamata olijven en pickles

      €5.50
    • Oesterzwam bitterballen

      €7.00

      geserveerd met mosterd

    • Gezouten noten

      €3.25
    • Verse friet

      €4.75

      met mayonaise

    • voorgerecht

      van 18:00 tot 21:30

    • Koolsalade

      €10.50

      met pinda’s, mandarijn en tahin

    • Mosterdsoep

      €7.25

      met cavolo nero en gerookte eryngii

    • Pot Pie

      €9.50

      met paddestoelragout met zeewier cracker

    • Raddichio met appeltjes

      €8.50

      een combi van zoet en bitter
      met yacon creme, gebakken appel en boerenjongens.

    • Gebraden Knolselderij

      €9.00

      in bietenjus, mosterdkruim en olijven

    • Hoofdgerecht

      van 18:00 tot 21:30

    • Gnocchi

      €19.00

      met boerenkool, schorseneren, postelein en saffraansaus

    • Zwarte Risotto

      €18.00

      met zuurkool, croutons en zwarte knoflook

    • Gebakken Little Gem

      €18.00

      met aardappelgratin, venkel en salsa verde

    • Dessert

      van 18:00 tot 22:00

    • Perencrumble

      €7.00

      met witte glühwein crème anglaise 
      (kan ook alcoholvrij)

    • Tiramisu

      €8.00

      van ricotta, nootmuskaat, bloedsinaasappel en cantuccini

x