News


Ons Menu

    • Zoetigheid

      van open tot sluit

    • Chocolade Brownie*

      €4.50
    • Lemoncurd-Gemberkoekjestaart

      €5.00

    • Worteltaart*

      €5.50
    • Lunch

      van 12:00 tot 16:00

    • Frisse kruidengazpacho*

      €8.75

      koude soep met yoghurt, groene appel en jalapeño

    • Brandnetelpesto op brood*

      €10.25

      met labneh en zoetzure groente

    • Buba's Bolletje

      €10.50

      gevuld met friet, pindasaus, zuurkool en pittige saus

    • Fava met gegrilde groente*

      €10.50

      een gele spliterwten puree met salsa verde, geserveerd met een kikkererwtenpannekoek

    • Spitskool-koolrabi salade*

      €12.00

      met wortel-gember dressing, mungbonen, pinda’s, sperziebonen en rode peper

    • Borrel & Erbij

      van 16:00 tot 22:00

    • Gezouten noten*

      €3.25
    • Verse friet

      €4.75

      met mayonaise

    • Brood*

      €5.00

      met drie verschillende olie-tjes van de oliebibliotheek 

    • Kalamata olijven en pickles*

      €5.50
    • Feijoada*

      €6.00

      Braziliaanse balletjes van zwarte bonen met pittige salsa

    • Oesterzwam Bitterballen

      €7.00

      geserveerd met mosterd

    • Chips ’n Dip

      €7.50

      verse kruiden dip  met pruimen chutney en flatbreadchips

    • Diner

      van 18:00 tot 21:30 | Dit zijn kleine gerechten. Kies er twee of drie voor een volledige maaltijd.

    • Frisse kruidengazpacho*

      €8.75

      koude soep met yoghurt, groene appel en jalapeño

    • De Okkernoot*

      €9.00

      met ingelegde jonge walnoot-creme, zoetzure aardpeer, linzen en walnoten 

    • Geroosterde Schorseneer*

      €9.50

      met lapsang room, gefrituurde knoflook en paddenstoelen vinaigrette

    • Kleine Spitskool-koolrabi salade*

      €10.00

      met wortel-gember dressing, mungbonen, pinda’s, sperziebonen en rode peper

    • White Asparagus*

      €10.50

      met malse koningsboleet en bearnaisesaus

    • Paddestoelen-sojabonen bouillon

      €10.50

      met geblakerde prei, venkel en jonge aardappel

    • Zoutmelde met kriel*

      €10.50

      radijsjes en komkommer dressing

    • Citroen Risotto*

      €12.00

      met groene asperge en brandnetel

    • Daslook Cannelloni

      €12.00

      met ricotta, romesco en amandelen

    • Krokante Oesterzwam

      €14.00

      met whiskey appelstroop, hete bliksem en rodekoolsalade

    • Dessert

      van 18:00 tot 22:00

    • Zeewier Baklava

      €8.00

      met hangop, in witte wijn gestoofde peertjes en pistache

    • Zijdetofu

      €8.50

      met rabarber, vlierbloesem en havermout

x