-
-
Ontbijt
op zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00
-
Ontbijtje
€12.25Baguette en zoet brood met huisgemaakte compote, dadel-pompoenzaadboter en paddenstoelen paté, daarnaast seizoensfruit met granola en yoghurt en koffie of thee met een sapje
-
Zoetigheid
van open tot sluit
-
Appeltaart
€5.00 -
Chocoladetaart
€5.25 -
Haverkoek
€2.50 -
Pinkie pie
€4.75 -
Lemons and limes
€4.75
-
Lunch
van 12.00 tot 16.00
-
Broodje Paddenstoelenpaté
€10.25met ingelegde rode kool, wortel en oesterzwammen
-
Krokante polenta
€10.25met geroosterde portobello, Friese woudbonen, bladgroen, kaneel, sumak en basilicumlabneh
-
Gazpacho van de dag
€7.25geserveerd met brood
-
Salade
€10.50Romeinse sla, geroosterde groene asperges, groene peper, kappertjes, olijven, zuurdesem croutons en Caesardressing
-
Ravioli
€13.25met een vulling van broccoli en rode peper, dun gesneden venkel, en pompoenpitten met saus van sjalotten in witte wijn.
-
Borrel & Erbij
vanaf 16.00 uur
-
Gefrituurde farinata
€4.00met daslook aioli
-
Paddenstoelenpaté
€6.00in een potje met zuur en crackers
-
Brood
€4.00met dukkah en olijfolie
-
Kalamata olijven en pickles
€5.50 -
Oesterzwam bitterballen
€7.00geserveerd met mosterd
-
Gezouten noten
€3.25 -
Verse friet
€4.75met mayonaise
-
-
-
voorgerecht
vanaf 18.00 uur
-
Gegrilde Spitskool
€8.25metappelsitoop en mosterd yogurt, bloemetjes en cress
-
Gazpacho van de dag
€7.25geserveerd met brood
-
Salade
€10.50Romeinse sla, geroosterde groene asperges, groene peper, kappertjes, olijven, zuurdesem croutons en Caesardressing
-
Zacht gegaarde rabarber
€9.00met zijdetofu, raapsteel, tomatenschuim en krokante olijf
-
Kofta
€8.50van jonge aardappel in een kruidige curry van cherrytomaatjes en fenegriek met muntyoghurt
-
Hoofdgerecht
vanaf 18.00 uur
-
Aubergine uit de oven
€18.00en gestoofde bonen met saffraan, cherry tomaatjes, zeekraal en postelein
-
Gestoofde prei
€19.00met gerookte aardappel mousseline, mosterdzaad pickle, morillesaus, en pangrattato
-
Ravioli
€19.00met een vulling van broccoli en rode peper, dun gesneden venkel en pompoenpitten met saus van sjalotten in witte wijn
-
Dessert
vanaf 18.00 uur
-
Sangranita
€6.00met verveine en citrusfruit
-
Semifreddo
€7.50bevroren mousse van groene thee, espresso en duindoorncoulis en een crumble van witte chocolade en pistache
-
Mille-feuille
€6.00met aardbei, rozen meringue, granny smith gel en steranijs
-
Ons Menu
x