News


CEUVEL OUD&NIEUW 2023 // DE BUBBEL EDITIE

Posted on

Sorry, this entry is only available in Dutch.


OUD&NIEUW // DE BUBBEL EDITIE
De afsluiter van 2023! Café de Ceuvel wordt omgetoverd tot een Bubbel  Dans Walhalla waar je je benen onder je lijf vandaan swingt. Met twee vol geprogrammeerde zalen laten we je stralen! Onder andere met Een groot Champagne Diner, Champagne Bar en alles wat met bubbels te maken heeft.

We beginnen de avond met dansbare plaatjes om vervolgens de stembanden op te warmen voor het gezamenlijke aftelmomentje. We proosten met heel veel bubbels en als klap op de vuurpijl: een oliebollen loterij met als prijs de gouden sojaboon voor de onbeperkte booze.
 
In de latere uurtjes zal onze 2e zaal openen voor extra veel dansgenot.

TICKETS
Dansticket = €25,-
Het Grote Champagne Diner + Champagnepairing + Dansticket = €90,-

TIJDEN:
Ontvangst Het Grote Champagne Diner: 18:00 (start diner 18:30)
Deuren open Dansticket: 21:00

OUD&NIEUW // HET GROTE CHAMPAGNE DINER
Het Grote Champagne Diner op De Ceuvel gaat voornamelijk om het samen zijn. Samen zitten we aan chique gedekte lange tafels en genieten we van een vijf gangen vegan diner onder begeleiding van verschillende soorten bubbels. Laat je verrassen door onze chef en ga voldaan het nieuwe jaar in.

LINE UP

Paboona
(Café)
Met haar diverse selectie van Afro/house en disco, creëert Paboona een mix die een onweerstaanbare mbuki mvuki vibe oproept (vrij dansen, waarbij je bijna voelt dat je je kleren zou willen uittrekken). Ze is een resident DJ bij de club The Other Side in Amsterdam en heeft haar kunsten vertoond op gerenommeerde evenementen zoals Fusion Festival, Into the Woods, en Wildeburg.

Rijschool Ferrari (M-lab)
het dynamische duo gespecialiseerd in house en disco, biedt een luisterervaring alsof je rijles krijgt in een Ferrari, maar dan in het M-lab.

Slik & Tiddy P (M-lab)
Dompelen het M-lab onder in een mix van disco, house en groove, waardoor een onweerstaanbare vibe ontstaat waarin je volledig opgaat in de groove.

Dj Frits (Café)
Dj Frits, een veelzijdige en bedreven artiest, schittert in het café. Na het diner gidst hij het publiek op een betoverende reis met zorgvuldig geselecteerde artiesten en energieën. Dj Frits voelt zich als een vis in het water in allerlei genres, zolang het maar goed is. Verwacht een mix van hitjes en bruisende bubbeling die de avond tot leven brengt.

DE GROTE OLIEBOLLEN LOTERIJ
Om je aan te moedigen voor twaalven naar Noord te komen hebben we net als vorige jaren de Grote Oliebollen Loterij. We verkopen tussen 21:00 en 00:00 huisgemaakte oliebollen. Iedere oliebol is een lot en zit in jouw oliebol de Gouden Sojaboon, dan trakteren wij je op genoeg muntjes om je aan het eind van de nacht ergens tussen de rails op het plein te laten eindigen!!!

*Er is geen bewaakte garderobe op dit evenement.