News


Een maandje bijkomen

Posted on

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Café de Ceuvel 1 januari tot 31 januari gesloten.

Het was ons weer een jaar en wat een afsluiter! We zitten nog vol van alle oliebollen en hebben een iets te zwaar hoofd van die overvloed aan bubbels. We moeten dus even een maandje bijkomen zodat we in februari weer fris en fruitig de deuren kunnen openen! Er staat namelijk weer een volle agenda klaar met oude en nieuwe evenementen. 

Ons team zal in ieder geval niet stil zitten in januari. De een gaat op vakantie de ander werkt door, maar vele van ons doen de werkkleding aan om het café een grote opknapbeurt te geven. Vegen, boren, stoffen, lakken en ga zo maar door!

In februari beginnen we gelijk swingend met een Ceuvel Session waar de band, Quinteto Irreal, je zal verrassen met een mix van instrumenten. De keuken heeft weer goed geëxperimenteerd met ingrediënten en een nieuw menu staat voor je klaar! 

In April gaan we alweer dansen tijdens de verjaardag van onze koning en je kunt je kleding alvast verzamelen voor de XXL kledingruil! Vorig jaar zaten de rekken goed vol en dit jaar zullen we weer groot uitpakken. Een hoogtepunt van 2022 was wel onze 8e verjaardag. We verklappen nog niets, maar garanderen jullie alvast op een memorabele 9e verjaardag vol vette artiesten, workshops en meer!

Zo hebben we nog een hele lijst met aankomende evenementen, dus houdt vooral onze social media in de gaten voor mooie terug- en spannende vooruitblikken. 

We zien jullie graag weer fris en fruitig in februari!

Liefs,

Café de Ceuvel