News


HOE DAN WEL // BOEKPRESENTATIE

Posted on

Sorry, this entry is only available in Dutch.

Ceuvelaars Suzan & Johannes schreven een boek! Hoe dan wel – over hoe zij hun idealen waar maakten en hoe jij dat ook kunt doen. Op 2 november verschijnt het boek bij uitgeverij Ten Have en dat vieren ze graag met jou! Wil je hierbij zijn? Scoor dan je ticket hieronder! Wil je ook komen dineren? Reserveer dan een plekje in ons café via de pop-up op de website.

Alvast het boek kopen? Dat kan hier!

“Je kunt altijd iets goeds doen. Het begint met de eerste stap. De grootte van die stap doet er niet toe. Het heeft niet te maken met ruimte in je portemonnee of agenda, maar met ruimte in je hoofd, ruimte in je hart, ruimte voor de ander. En met het besef dat ook kleine stappen waardevolle stappen zijn. Niet het grote is goed, maar het goede is groot.”

HOE DAN WEL
Je loopt al een tijd rond met een idee, een plannetje – hoe vaag ook – om de wereld te verbeteren. Je wilt iets gaan doen met dat idee, jouw ideaal. Hoe dan? De problemen zijn soms zo groot dat deze je kunnen lamslaan.

Suzan Doodeman en Johannes van den Akker, twee pragmatische idealisten uit Amsterdam, besloten niet langer weg te kijken en iets te gaan doen. In Hoe dan wel delen zij persoonlijke verhalen van hoe zij idealisme vertaalden naar actie, bijvoorbeeld bij het ophalen van vluchtelingen op Lesbos of het opzetten van hun onderneming. Hun boodschap? Het kan wel! En je kunt zelf beginnen.

Suzan en Johannes zijn bevlogen sociaal ondernemers. Met hun firma ‘Hoe Dan Wel’ ondersteunen ze mensen en organisaties om hun idealen te verwezenlijken. Je kent ze misschien van ‘We Gaan Ze Halen’, een actie om vluchtelingen uit Lesbos naar Nederland te brengen