News


KONING CEUVEL 2023 | UITVEKOCHT!

Posted on

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

UITVERKOCHT! Zet ‘m maar alvast in de agenda! Want dit jaar pakken we extra groots uit op Koningsnacht! Meer acts, meer dansjes, meer mensen & nog meer liefde. Onze stadse oase staat in vuur en vlam met de scheepshelling als dansvloer en verschillende artiesten die los gaan op de veranda van ons paviljoen aan het water. Een avond vol live muziek tussen het groen aan het water en een nacht vol spannende DJ’s.

Line up
-=-=-=-=-=-
Power to the Pipo (Live)
Convoi Exceptional (Live)
The Boy
Rik Tan
Het Kollektief (Meester Moeilijk, Forest of Heroes, Jean Baptiste le petit Artiste, El Natty, Enriques Groove)
-=-=-=-=-=-

Ga mee op een diepe nachtreis, de ultieme ontsnapping op de gekte van de stad. Dans tussen het groen bij onze Secret Garden Stage en swing mee bij onze main stage aan het water.

The Boy
The Boy aka Jack is onze Ceuvel alleskunner huis DJ. Met koningsnacht warmt hij het terras op en zet meteen de toon.

Rik Tan
Rik Tan brengt de zomer naar de Ceuvel. Kom samen op ontdekkingsreis in de disco met uitstapjes naar andere genres van over de hele wereld.

Het Kollektief
Ze veranderen steeds van naam en ze draaien eigenlijk alleen op maandagen. Gelukkig maken ze voor De Ceuvel een uitzondering tijdens koningsnacht. Dit jaar heten ze: Het Kollektief.
Meester Moeilijk, Forest of Heroes, Jean Baptiste le petit Artiste, El Natty, Enriques Groove oftewel Wout, El, Rogier, Joris en Roy


TICKETS


MAINSTAGE


//POWER TO THE PIPO //
Power to the Pipo serveert een onweerstaanbare cocktail van harde grooves en explosieve solo’s. 

De jazz-funk wervelwind Power to the Pipo is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een populaire live act. Niet alleen deed de band in de afgelopen drie jaar meer dan honderd optredens, maar werden ze hierbij meermaals vergezeld door muzikale helden, zoals Anton Goudsmit, Candy en Hans Dulfer en Eric Vloeimans. De band voelt zich net zo thuis op jazzfestivals als popfestivals. Zo speelden de mannen op Jazz in de Gracht, Jazz In Duketown,  Amersfoort Jazz en Breda Jazz maar ook op Mandala en ESNS.


//CONVOI EXCEPTIONAL//
Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatie-klanken en pompende live beats. Vurig en soms juist even een klein moment van bezinning. Rock en Roll in har(d)t en nieren. De mannen hebben sinds 2006 op vele podia gespeeld: Oerol, Lowlands, de Parade, Zwarte Cross, Pinkpop, Wildeburg, Surfana, Into The Woods enzovoort.

Bezetting : Dick Ronteltap – Sax / Ruben Bolsius – Djembe / Barre Verkerke – Toetsen / Jesse den Dulk – Bass / Job den Dulk – Drums