News


KONING CEUVEL 2023

Posted on

Sorry, this entry is only available in Dutch.

TICKETS ONLINE! Zet ‘m maar alvast in de agenda! Want dit jaar pakken we extra groots uit op Koningsnacht! Meer acts, meer dansjes, meer mensen & nog meer liefde. Op 26 April is iedereen koning tijdens Koning Ceuvel.

Onze stadse oase staat in vuur en vlam met de scheepshelling als dansvloer en verschillende artiesten die los gaan op de veranda van ons paviljoen aan het water. Met maar liefst 2 stages buiten met live muziek en ‘s nachts twee zalen vol spannende DJ’s gaan we helemaal los.
 
Ga mee op een diepe nachtreis, de ultieme ontsnapping op de gekte van de stad. Dans tussen het groen bij onze Secret Garden Stage en swing mee bij onze main stage aan het water.

De eerste bevestigingen zijn binnen! Met als main acts Power to the Pipo & Convoi Exceptional.

TICKETS


MAINSTAGE


//POWER TO THE PIPO //
Power to the Pipo serveert een onweerstaanbare cocktail van harde grooves en explosieve solo’s. 

De jazz-funk wervelwind Power to the Pipo is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een populaire live act. Niet alleen deed de band in de afgelopen drie jaar meer dan honderd optredens, maar werden ze hierbij meermaals vergezeld door muzikale helden, zoals Anton Goudsmit, Candy en Hans Dulfer en Eric Vloeimans. De band voelt zich net zo thuis op jazzfestivals als popfestivals. Zo speelden de mannen op Jazz in de Gracht, Jazz In Duketown,  Amersfoort Jazz en Breda Jazz maar ook op Mandala en ESNS.


//CONVOI EXCEPTIONAL//
Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatie-klanken en pompende live beats. Vurig en soms juist even een klein moment van bezinning. Rock en Roll in har(d)t en nieren. De mannen hebben sinds 2006 op vele podia gespeeld: Oerol, Lowlands, de Parade, Zwarte Cross, Pinkpop, Wildeburg, Surfana, Into The Woods enzovoort.

Bezetting : Dick Ronteltap – Sax / Ruben Bolsius – Djembe / Barre Verkerke – Toetsen / Jesse den Dulk – Bass / Job den Dulk – Drums

SECRET GARDEN STAGE
Line-up binnenkort beschikbaar.

CAFÉ DE CEUVEL STAGE
Line-up binnenkort beschikbaar.

METABOLIC STAGE

Line-up binnenkort beschikbaar.