Rondleiding Boeken


Op de Ceuvel organiseren we privé tours voor geïnteresseerde individuen, scholen, bedrijven of andere groepen. Of je nu een architect, ingenieur, student of scholier bent, of gewoon iemand met een algemene interesse: er loopt iemand rond op de Ceuvel die ons verhaal kan vertellen op een manier die voor jouw bedrijf, school of groep interessant is. 

We bieden 4 soorten rondleidingen aan op dit moment: de klassieke rondleiding over de Ceuvel, de rondleiding door Noord, de virtuele rondleiding (via Zoom) en de fysieke rondleiding over de Ceuvel plus het DNA Sustainability Game. 
De fysieke rondleidingen zijn ivm de corona maatregelen wat beperkt met maximaal 10 deelnemers per rondleiding. Daarom zijn de prijzen wat lager dan doorgaans. 
Je kan hieronder op een van deze rondleidingen klikken om er meer over te lezen, en via de boekingsmodule direct een rondleiding reserveren. 

Door te klikken op ‘Controleer beschikbaarheid’ zet je achter de schermen een automatische reeks aan gebeurtenissen in gang en wordt van onze gidsen gevraagd of ze op de door jouw gevraagde datum beschikbaar zijn voor een rondleiding. Als dit het geval is wordt een gids toegewezen aan je boeking. Na bevestiging van een van de gidsen stuurt het systeem je een betaalverzoek. Na betaling wordt de boeking definitief gemaakt.

Wij bieden momenteel alleen rondleidingen aan groepen aan.

Rondleidingen kunnen worden gegeven in het Nederlands of Engels.

Vragen of opmerkingen?

Contact