Sustainability DNA Game


Probeer je een duurzame transformatie in je organisatie te bewerkstelligen? De de sustainability DNA game is een speelse manier om samen systemische oplossingen te verzinnen en te ontdekken voor jullie organisatie. Op een van de atelierboten van de Ceuvel gaan we aan de slag met het Sustainability DNA Game. Het spel is ontworpen door architect Amber Beernink, gevestigd op de Ceuvel. De sessie wordt begeleid door een DNA consultant van de Ceuvel. De bedoeling is om samen een actieplan te ontwikkelen om duurzame ambities van jullie organisatie te vertalen naar daden en oplossingen. Het begint met een focus vraag vanuit de organisatie. Deze wordt ook vooraf besproken. Ideeën van deelnemers worden verbonden, gecontextualiseerd en verscherpt. Kleine teams gaan samen aan de slag om een zo sterk mogelijk actieplan te ontwikkelen.

De DNA Game is gericht op bedrijven en overheidsorganisaties die duurzaamheid willen integreren in hun dagelijkse praktijk en bedrijfsvoering. Een aangepaste versie bieden wij ook aan hoge scholen en universiteiten aan.
Voor een extra bedrag kan de DNA Game ook gecombineerd worden met een rondleiding over de Ceuvel.

PRIJZEN & INFO

Duur | 2,5 uur totaal
Prijs | € 500 incl BTW voor bedrijven en overheden (€ 600 inc rondleiding)
Tour | De DNA Game
Capaciteit | Maximum van 15 per groep
Prijs is inclusief de reguliere tour
*Voor educatieve instellingen en andere non-profits, geldt een speciale prijs van € 300 incl BTW (€ 400 incl rondleiding)